free download 78 travel guides written by experts

Românii s-au bucurat duminică de aventura Fort Boyard

Cinci vedete s-au străduit aseară să fure cât mai mult din averea lui Perre Fouras. Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie și Jorge au intrat în competiția Fort Boyard și au încercat să iasă învingători din fiecare probă, pentru a se întoarce acasă cu un premiu cât mai mare.

Cele cinci vedete din echipa ”Liceeni rock and roll” au trecut prin foarte multe emoții duminică seara și, chiar dacă nu au reușit să câștige cele cinci chei care deschideau comoara fortăreței, două extra chei oferite de Octavian Strunilă și Paul Ipate i-au ajutat să intre în arena tigrilor și să pună mâna pe premiu.

Pro TV logo

Emisiunea Fort Boyard a fost lider de audiență înregistrând 9.4 puncte de rating și 22.4 % share pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea clasată pe locul doi avea 9.0 puncte de rating și 21.3% share. La nivel național, emisiunea a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori.

Aventura Fort Boyard continuă duminică, de la 20:30, la PRO TV, atunci când în competiție intră o nouă echipă pregătită să înfrunte toate capcanele fortăreței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *