free download 78 travel guides written by experts

Romanii prefera ambalajele din imitatie de piele si din catifea pentru bijuterii

Bijuteriile sunt cadouri apreciate intotdeauna: de la bratari, inele, coliere sau cercei la seturi complete pentru doamne si domnisoare, si pana la butoni si chiar inele sau bratari pentru domni. Cadouri deosebite, care amintesc vreme indelungata de o anume ocazie si de persoana care a oferit acel dar, bijuteriile sunt la mare cautare indiferent de sezon. Fie ca sunt bijuterii din aur, argint, fie ca sunt confectionate din alte materiale, bijuteriile sunt oferite intr-un   ambalaj ales in functie de tipul bijuteriei si preferintele destinatarului. RubinShop.ro, magazin online B2B cu ambalaje si accesorii pentru bijuterii, a realizat o analiza menita sa descopere care sunt ambalajele preferate de romani, iar concluziile sunt foarte interesante.

Fiecare tip de magazin comanda ambalaje diferite. Astfel, magazinele specializate in comercializarea bijuteriilor comanda cu precadere ambalaje din imitatie de piele, in timp ce magazinele de cadouri achizitioneaza de pe site mai mult ambalaje de carton si ambalaje din catifea.

Aceleasi colectii sunt preferate si atunci cand vorbim despre tipul de metal din care sunt realizate bijuteriile. Astfel, cele mai cumparate ambalaje pentru bijuteriile de argint sunt cele din colectia de catifea, iar in ceea ce priveste aurul, cele mai solicitate ambalaje sunt cele din imitatie de piele. In ceea ce priveste culorile ambalajelor, cea mai cautata culoare de ambalaj pentru bijuteriile de argint este cea albastra, iar pentru bijuteriile de aur cea rosie sau visinie. Pentru bijuteriile cu un design special, fantezist sunt potrivite ambalaje colorate.

“A fost interesant sa facem aceasta analiza si sa vedem care sunt ambalajele cele mai cautate de romani,” a declarat Florin Pantelimon, Managing partner Rubin 2000, firma care detine magazinul RubinShop.ro. „Prima impresie conteaza intotdeauna, astfel ca este important sa ii oferi persoanei dragi bijuteria potrivita in ambalajul care i-ar fi pe plac. Daca ne gandim la calitatea ambalajelor si la aspectul lor, nu este de mirare ca in top au iesit colectiile de cutiute pentru bijuterii din imitatie de piele si ambalajele din catifea: primele sunt sobre, elegante, in timp ce ambalajele din catifea sunt placute la atingere, delicate. Vom mai realiza si pe viitor astfel de analize pentru a vedea daca si cum se vor modifica preferintele in timp in ceea ce priveste ambalajele pentru bijuterii”, a adaugat Florin Pantelimon.

RubinShop.ro ofera in prezent 34 de colectii de ambalaje de bijuterii pe site, alaturi de doua colectii de saculeti pentru bijuterii, cinci colectii de pungi de cadouri si trei colectii de panouri de prezentare pentru bijuterii.

Rubin 2000 este o companie infiintata la sfarsitul anului 2000. Firma importa si distribuie pe piata din Romania o paleta larga de ambalaje, panouri si accesorii pentru bijuterii pe care le gasiti prezentate pe site-ul //www.rubinshop.ro. Dintre acestea amintim: cutiute din diverse materiale pentru bijuterii, saculeti si pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor si accesorii pentru bijuterii.

Bucuresti, 27.05.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *