free download 78 travel guides written by experts

Romanii pot edita serviciile auto din cadrul aplicatiei de mobil

Șoferii români au posibilitatea să editeze locațiile serviciilor auto la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil, conform aplicației Auto.ro.

Șoferii români accesează tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni în sprijinul acestora, Auto.ro a dezvoltat facilitatea de editare a locației din cadrul aplicației de mobil, șoferii putând adăuga sau edita adresa, poziționarea pe hartă sau descrierea serviciilor în urma utilizării acestora. De asemenea, pentru o mai exactă localizare pe hartă a serviciilor auto, există facilitatea care indică direcția și sensul de mers.

Șoferii s-au dovedit a fi foarte interesați să localizeze benzinării, spălătorii, taxi-uri, vulcanizări, service-uri și parcări prin intermediul telefonului mobil. Prin implementarea noilor facilități, șoferii au acum posibilitatea să evalueze și  să adăuge recenzii pentru fiecare serviciu auto, ceea ce va conduce la îmbunătățirea acestora, conform aplicației Auto.ro.

Tehnologia aplicației de mobil facilitează accesul șoferilor la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în țară. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, promoții la serviciile auto oferite și parcări.

“Gradul de utilizare al serviciilor din domeniul auto, numărul ridicat de descărcări și recenzii pozitive confirmă faptul că șoferii români s-au adaptat rapid la facilitățile oferite de aplicația Auto.ro. Pentru a întări această convingere am dezvoltat noi facilități: editarea adresei locației, editarea localizării pe hartă și descrierea serviciilor oferite, posibilitatea de evaluare și adăugare recenzii pentru fiecare serviciu auto, precum și indicarea direcției și sensului de mers către locația dorită”, a afirmat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *