free download 78 travel guides written by experts

Romanii mai au o singura sansa de a participa la auditiile X Factor: duminica, 1 iulie, in Bucuresti

După ce a străbătut întreaga ţară în căutarea românilor posesori de factor X, duminica aceasta, caravana face ultima sa oprire în Bucureşti. Toţi cei care cred că au voce, carismă, că pot face show şi transmite emoţie mai au o şansă de a dovedi acest lucru şi de a face primul pas pentru împlinirea unui mare vis. La finalul acestui drum îi aşteaptă nu numai şansa de a câştiga fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro, ci şi bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebru, de a descoperi ce înseamnă să fii superstar, iar lista rămâne deschisă. Aşadar, duminică, 1 iulie, de la ora 8 dimineaţa, românii sunt aşteptaţi în Bucureşti, la Palatul Copiilor, B-dul Tineretului, nr. 8-10, la audiţiile X Factor. Deja peste 1 000 de aspiranţi la marele titlu s-au înscris pe site-ul oficial al supershowului, iar numărul lor va creşte, având în vedere şi candidaţii care vor veni direct la audiţii.

Căutările factorului X au început încă de pe 15 iunie. Caravana X Factor a trecut prin Craiova, Sibiu, Timişoara, Cluj şi Iaşi, acolo unde Răzvan şi Dani s-au întâlnit cu viitorii concurenţi. Prima fază a audiţiilor se va încheia duminica aceasta, pe 1 iulie, la Bucureşti, pentru ca mai apoi, juriul X Factor să se întâlnească cu românii care au trecut de prima etapa a audiţiilor la Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

După audiţii urmează perioada taberei de pregătire, trei zile de forţă la finalul cărora vor rămâne doar 24 de concurenţi, împărţiţi în trei categorii: 16-25 de ani, peste 25 de ani şi grupuri. Rolul juraţilor se va transforma, aceştia preluând câte o categorie în calitate de mentor, iar selecţia va continua până ce doar 12 finalişti vor urca pe spectaculoasa scenă a galelor live. Mentorii îi vor ghida în continuare, pas cu pas, cât mai sus spre marele titlu X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro.

Bucuresti, 30.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *