free download 78 travel guides written by experts

Românii din Marea Britanie sărbătoresc Ziua Națională a României alături de TransferGo

În pragul zilei de 1 decembrie zeci de români din Londra au transferat bucurie celor din jur

În preajma zilei de 1 decembrie, TransferGo, companie de transfer internațional de bani online, a invitat zeci de români din Londra să ia parte la o petrecere tematică mobilă, cu ocazia sărbătorii de Ziua Națională a României.

Călătorii aparținând comunității de români au urcat într-un autobuz londonez al bucuriei marca TransferGo, care a parcus un traseu de dimineața până seara prin capitala Marii Britanii.

Zeci de români s-au distrat în autobuzul TransferGo, în pragul zilei de 1 decembrie, pe străzile Londrei. Sub conceptul “Transferăm cu bucurie”, autobuzul a plimbat, preț de aproape o zi, un grup de români care au sărbătorit, plini de optimism, Ziua Națională a României.

Atmosfera pe tot parcursul călătoriei a fost întreținută de melodii românești și voie bună din partea celor prezenți. Autobuzul s-a plimbat prin centrul Londrei și cartierele românești, trecând pe lângă puncte cheie precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster și chiar pe la poarta reginei pentru a împărți puțină bucurie tuturor celor care i-au ieșit în cale. La parterul autobuzului mai mulți dansatori au destins atmosfera printr-un dans sincron plin de energie. De asemenea, petrecăreții au fost întâmpinați de zeci de stegulețe și baloane galbene.

“Ziua Națională a României îi prinde pe românii plecați peste hotare departe de casă, departe de familie și prieteni. Cel puțin putem să ne bucurăm de un lucru și anume posibilitatea de a trimite bani acasă celor dragi. Chiar dacă nu suntem în acest moment alături de ei, măcar știm că putem să îi sprijinim financiar. Ziua de 1 decembrie este un bun prilej de a ne bucura de aceste lucruri și de a fi alături de conaționalii noștri. Tocmai de aceea, TransferGo a lansat românilor invitația de a întâmpina cum se cuvine Ziua Națională a României. Am invitat românii din Londra să lase la o parte zgomotul lumii și să petreacă alături de noi în cel mai vesel autobuz din Londra”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager pentru România la TransferGo.

Petrecerea mobilă care a întors privirile pe străzile Londrei s-a încheiat într-o notă pozitivă prilejuită de Ziua Națională a României. Inițiativa face parte din eforturile TransferGo de a oferi sprijin românilor stabiliți în Marea Britanie.

Cum tot mai mulți oameni se deplasează în străinătate, transferul de bani a devenit o parte indispensabilă a vieții lor. TransferGo utilizează cele mai bune soluții inovatoare pentru a sprijini comunitățile de emigranți să transfere bani la nivel internațional. TransferGo este o soluție ideală de a trimite bani celor dragi de acasă, fiindcă e ușor, ieftin și rapid. De peste un an românii se bucură pentru că pot trimite bani acasă prin serviciile TransferGo.

Pentru a vedea cum s-au distrat românii din Londra în pragul zilei de 1 decembrie vezi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *