free download 78 travel guides written by experts

Romanii din intreaga lume pot vota programul preferat la TVRi

Publicul TVR Internaţional are posibilitatea de a stabili, prin vot, cea mai apreciată emisiune a postului. Aceasta va deveni, automat, laureată a Premiului Publicului la cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor TVRi, ce va fi transmisă în data de 8 decembrie 2008, în direct la TVR 1 şi TVRi, de la ora 21.10.

Publicul larg este invitat să acceseze adresa www.tvr.ro/tvri şi să voteze emisiunea preferată. Pe site poate fi găsită o scurtă descriere a fiecărei producţii importante a TVRi, cu informaţii care să ajute telespectatorii în luarea unei decizii.

Gala Premiilor TVR Internaţional este o manifestare anuală de prestigiu dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume.  De-a lungul anilor, Premiile TVRi s-au dovedit a fi nu doar trofee care să răsplătească o muncă de durată, ci şi adevărate predicţii ale unor valori confirmate ulterior. Fiecare ediţie a Galei Premiilor TVRi a fost transmisă în direct, ceremonia fiind urmată de un spectacol de înaltă ţinută.

Votarea va fi încheiată în 8 decembrie, în seara Galei, când va fi comunicat şi rezultatul final.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *