free download 78 travel guides written by experts

Românii au spus și duminică: doar vocea contează

A doua ediție Vocea României, lider absolut de audiență!

A doua ediție Vocea României le-a adus telespectatorilor foarte multă energie, emoție, povești impresionante și voci fabuloase. Concurenții au urcat pe scenă hotărâți să cucerească publicul și antrenorii, au avut atitudine și au interpretat melodii care le-au pus în valoare calitățile vocale. Tudor, Smiley, Lori și Despot s-au bucurat de fiecare moment și au fost uimiți de câteva dintre reprezentațiile de duminică.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:57, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2.2 milioane de români.

Vocea Romanie, Despot, Lori, Smiley, Tudor

A doua ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11 puncte de rating și 29% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.6 puncte de rating și 17.5% share.

Voci incredibile, decizii neașteptate și un spectacol grandios

Încă opt concurenți au reușit aseară să întoarcă scaunele antrenorilor, să intre într-una dintre cele patru echipe și să înceapă pregătirile pentru următoarea etapă a competiției. Emoțiile au fost mari atât pentru participanți, cât și pentru Tudor, Smiley, Lori și Despot, iar surprizele au fost de fiecare dată pe măsură.

În cea de-a doua ediție Vocea României, Tudor a adus în echipa sa două concurente formidabile: Daria Grigoraș și Meriam Jane Ndubuisi. Daria a cântat piesa Empire și l-a convins pe antrenor să se întoarcă încă din primele secunde ale reprezentației, iar Meriam a interpretat melodia You make me feel like a natural woman și a produs o adevărată luptă în rândul antrenorilor, care și-au exersat cunoștințele de limba italiană pentru ea.

Smiley le-a spus aseară bun venit în echipa sa lui Tudor Bilețchi și lui Octavian Casian. Tudor a cântat din spatele cortinei melodia End of the road și a reușit să-i uimească pe antrenori, care credeau că este vorba despre o voce feminină, iar rocker-ul Octavian a interpretat într-o manieră originală piesa A change is gonna come.

Echipa Lori s-a îmbogățit duminică seara cu două voci puternice: Jeannette Curta și Adriana Ciobanu. Jeannette a cântat fabulos piesa Feeling good și a reușit să primească aplauze din partea publicului, iar Adriana a transmis foarte multă siguranță, dar și emoție atunci când a interepretat melodia Bound to you (Burlesque).

În cea de-a doua ediție Vocea României, Despot a adus în echipa sa doi rockeri: Alexandru Arnăutu și Laurențiu Mihaiu. Alexandru a electrizat întreaga sală cu interpretarea piesei Electric eye, iar Laurențiu i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa specială atunci când a cântat melodia Chasing cars.

Echipele încep să prindă contur, iar antrenorii se gândesc la cea mai bună strategie pentru a câștiga marele trofeu Vocea României. Vinerea aceasta, de la 20:30, show-ul continuă, iar alte voci vor întoarce scaunele și vor naște pasiuni și controverse între Tudor, Smiley, Lori și Despot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *