Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Romanii au petrecut Pastele in familie, alaturi de Antena 1

Neatza cu Rãzvan şi Dani, Splendoare de Sãrbãtoare, În puii mei şi Varietãţi de Paşte – lideri de piaţã

Este deja o tradiţie ca românii sã petreacã cele mai importante sãrbãtori urmãrind Antena 1. Şi în acest an, aceştia au ales sã petreacã Paştele în familie, alãturi de Antena 1. Ediţiile speciale de Paşte Neatza cu Rãzvan şi Dani, Splendoare de Sãrbãtoare, În puii mei şi Varietãţi de Paşte s-au clasat pe primul loc în topul audienţelor, la nivelul targetului all urban. Iatã ce au urmãrit românii în prima zi de Paşte!

Matinalii au dat startul petrecerii cu multã voie bunã, glume şi invitaţi frumoşi. Ieri dimineaţã, platoul lui Rãzvan şi Dani s-a transformat în comuna Neatza, iar vedete una şi una s-au înghesuit sã îşi cumpere o bucãţicã de pãmânt acolo. Rãzvan, Dani, Vlãdutz şi Roxana i-au molipsit pe români cu pofta lor de distracţie, câştigând marele premiu al telespectatorilor. Astfel, Neatza cu Rãzvan şi Dani a înregistrat un rating mediu de 4,2 procente şi o cotã de piaţã 13,7%, în timp ce programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 2,7 procente şi o cotã de piaţã de 8,7%, la nivelul targetului comercial 15-54 urban. Aproape 600.000 de telespectatori din mediul urban i-au preferat pe haioşii matinali, aproape triplu faţã de cei care în acelaşi interval urmãreau programul oferit de Pro Tv, în minutul de aur, 12.43.

Mirela Boureanu Vaida i-a îndemnat pe telespectatori sã petreacã româneşte în emisiunea ediţie specialã „Splendoare de Sãrbãtoare”, alãturi de reprezentanţi de seamã ai folclorului românesc. Îmbrăcată în port popular, frumoasa prezentatoare a fost o gazdă de excepţie pentru invitaţii săi printre care Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Cornelia şi Lupu Rednic, Nicoleta Voica, Gelu Voicu şi Mioara Velicu, clasându-se pe prima poziţie în clasamentul audienţelor. Astfel, la nivelul targetului all urban, Splendoare de Sãrbãtoare a înregistrat un rating mediu de 4,5 procente şi o cotã de piaţã 12,3%, în timp ce programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 3,4 procente şi o cotã de piaţã de 9,4%.

Duminica aceasta, “În puii mei” a dus distracţia la cote alarmant de comice! Momente savuroase, personaje îndrăgite, muzică şi multe alte surprize au fost pregătite pentru telespectatorii Antena 1 într-o ediţie de senzaţie. Dinescu, Arthur, Maria şi Goethe, Bujor şi Nicuşor, Vanghelie şi Fernando, acestea au fost doar câteva dintre personajele care au adus în această ediţie voia bună în casele telespectatorilor, clasându-se pe primul în topul audienţelor, la nivelul targetului all urban. Astfel, la 21:22, peste un milion de telespectatori din mediul urban urmãreau În puii mei, înregistrând un rating mediu 9,7 procente şi o cotã de piaţã de 20,5, în timp ce programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 5,7 şi o cotã de piaţã de 12,1%.

Imediat după supershowul În puii mei, telespectatorii au rãmas aproape de Antena 1, bucurându-se de Varietãţi de Paşte, un spectacol pus în scenă de Teatrul de Revistă Constantin Tănase, ai cărui protagonişti au fost greii teatrului românesc: Cristina Stamate, Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Stela Popescu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru şi alţi actori îndrăgiţi. Astfel, la nivelul targetului all urban, spectacolul Varietãţi de Paşte a înregistrat un rating mediu de 4,7 procente şi o cotã de piaţã de 13,1%, în timp ce principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 4,3 procente şi o cotã de piaţã de 12%.

Sãrbãtoarea la Antena 1 a început încã de sâmbãtã seara când super show-ul „Te cunosc de undeva!” şi-a cucerit telespectatorii, clasându-se pe prima poziţie în topul audienţelor, la nivelul targetului 18+ urban. surpriza serii a venit din partea Simonei Gherghe; talentată la cântat, prezentatoarea emisiunii Acces Direct i-a surprins pe telespectatori cu o trasnformare uluitoare. Brunetă, bronzată şi foarte sexy, Simona a intrat spectaculos în pielea solistei trupei Pussycat Dolls.

Bucuresti, 16.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *