free download 78 travel guides written by experts

Românii au fost martori ai talentului autentic, numai la PRO TV

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus aseară în casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emoționat și au arătat încă o dată că talentul autentic există!

Românii au avut parte de o seară extraordinară, plină de emoție și momente care au sensibilizat, au impresionat sau au amuzat. Reacțiile și comentariile celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu, au făcut deliciul publicului, iar Smiley și Pavel Bartoș au asigurat distracția în culise.

Cea de-a noua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:11, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:39, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 17.6 puncte de rating și 43.7% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 11.5 % share.

Momente surprinzătoare și talent autentic

Ediția cu numărul nouă Românii au talent a surprins telespectatorii cu reprezentații inedite, aduse pe scenă de concurenți hotărâți să-și demonstreze talentul și să obțină cel puțin 3 de DA. Momentele prezentate aseară au impresionat juriul, au stârnit imaginația gazdelor emisiunii și au adus reacții nebănuite.

Trupa Momo Crew a urcat prima aseară pe scena talentelor. Cei cinci băieți au dansat breakdance și au realizat un moment plin de energie. Concurenții s-au sincronizat perfect și au reușit să-i surprindă pe jurați cu mișcările lor. ”Ocupația asta este una dintre cele mai potrivite pentru niște băieți aflați la vârsta voastră. Mi-a plăcut ce am văzut astăzi. În mine, în mod cert, cred că aveți un susținător deja! DA”, a spus Andi. Trupa Momo Crew a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Alexandra Lixandru a cântat o baladă și a demonstrat că, deși este foarte mică, are o voce uriașă. A transmis emoție și sensibilitate, a fost felicitată, dar a primit și sfaturi din partea juraților. ”Alexandra, mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Ai toată aprecierea mea pentru tot talentul tău și pentru cum interpretezi această baladă. DA!”, i-a spus Andra. Alexandra merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

36 de copii au încântat publicul cu muzică folk. Membrii trupei Generația Folk au umplut scena cu zâmbete, voie bună și iubire, pe care le-au transmis prin intermediul melodiei interpretate la mai multe chitare. ”Voi sunteți cea mai frumoasă parte a generației acesteia. Sunteți tinerii aceia care contează, care sunt frumoși, luminoși, care au o pasiune, care cântă minunat. Eu mă bazez foarte tare pe voi și pe tinerețea voastră și pe acest model de tineret. Bravo!”, le-a spus Mihaela. În final, concurenții au primit 4 de DA și continuă competiția.

Nicu Romaniuc a venit la preselecțiile Românii au talent cu un moment inedit. Concurentul a cântat la mai multe instrumente create de el și i-a uimit pe toți cu originalitatea sa. A demonstrat că, ajutat de imaginație, poate face muzică din orice. ”Să scoți din nimic un instrument care să scoată un sunet și să poți cânta o melodie, pentru mine e suficient. Cred că, pentru asta s-a făcut acest concurs, Românii au talent, pentru oameni ca el. Evident, răspunsul meu este DA! Felicitări!”, a spus Andra. Nicu Romaniuc merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Ramona Dragoste a cântat la nai și a creat un moment sensibil, pe care toți l-au apreciat. Talentul ei a trecut dincolo de scenă și a ajuns în sufletele tuturor celor prezenți în sală. ”Mă bucur că te-am văzut cântând cu inocența asta de copil bun. Mă bucur că ai venit cu ce ai vrut tu, cu ce ți-a plăcut ție să exprimi. Cred că ai cum să faci spectacol chiar și cu un nai. Cred în talentul tău, așa că, DA!”, i-a spus Mihaela. Ramona a primit 4 de DA și merge mai departe.

Victor Sas a urcat pe scenă și a făcut beatbox, însă toată sala s-a ridicat în picioare în momentul în care concurentul a început să cânte și la muzicuță în același timp. Victor i-a cucerit pe jurați cu talentul său, iar Andi i-a spus la final: ”A fost cam ca echipa națională. A jucat foarte bine în repriza a doua.”. Victor a obținut din partea juraților 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Vitalie Eremia a adus aseară pe scenă un număr de slack wire. El a mers pe o sârmă, care nu era întinsă, și a făcut spectacol cu elementele dificile, pe care le-a executat perfect. ”Mi-e foarte simplu să judec acest moment. Mi-a plăcut foarte mult. Eu, niciodată nu o să pot să fac așa ceva! DA!”, a spus Andra în momentul jurizării. Concurentul merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Trupa Trarta a prezentat aseară un număr inedit de folclor românesc în combinații cu alte stiluri muzicale. A fost un moment special, pe care Andra, Andi și Florin l-au apreciat. Chiar dacă Mihaela nu a fost impresionată de această reprezentație, concurenții merg în etapa următoare cu 3 de DA. ”Muzică știți cu carul și asta este important. E un pariu îndrăzneț cu dumneavoastră.”, a spus Florin.

Trupa Mad House a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, cu un mesaj emoționant. Publicul i-a aplaudat pe cei doi concurenți, care au primit 3 de DA la finalul momentului. Florin a acordat NU, însă trupa Mad House merge mai departe în competiție. ”Hip-hop-ul înseamnă mai mult decât vers. Mai presupune și alte secrete. Este evident că momentul vostru a crescut în secunda în care au început să apară și alte secrete pe lângă versuri.”, a spus Andi.

Mihai Chelariu a cântat la vioară, a dansat și a făcut spectacol. El a fost plin de energie, a trecut rapid de la un stil muzical la altul și i-a vrăjit cu talentul său pe Andra, Mihaela și Andi, care i-au dat la final 3 de DA, necesari pentru a merge în etapa următoare. ”Într-adevăr, ne-ai dus mult mai sus decât ne-am așteptat. O surpriză foarte plăcută. Mulțumesc pentru spectacol!”, a spus Mihaela.

Lavinia Ioniță a impresionat aseară cu vocea sa. Ea a cântat melodia Rise like a phoenix, a avut atitudine și a demonstrat că are un timbru special. ”Bravo, Lavinia! Ai transmis tot ce trebuia! Părerea mea este că trebuie să-ți creezi un stil al tău. Răspunsul meu este DA!”,  i-a spus Andra. Andi și Florin au acordat și ei DA, iar Lavinia merge mai departe în competiție.

Grupul Resurrectio a adus pe scenă un moment original. Concurenții au cântat melodia Hit the road Jack și s-au acompaniat cu ajutorul unor pahare. Concurenții au zâmbit în permanență și au adus foarte multă voie bună. ”Mie îmi plac oamenii care îndrăznesc și care vin aici inclusiv în încercarea de a concura pentru un posibil premiu de originalitate.”, a spus Andi. La final, Florin a acordat NU reprezentației, însă grupul Resurrectio merge mai departe cu 3 de DA.

Diandra Bancu a cântat melodia Lie ciocârlie într-o variantă remixată, foarte ritmată. La doar 12 ani, fetița a demonstrat că are o voce incredibilă și a reușit să impresioneze jurații. ”Ai putea să fii o cântăreață de operă peste vreo 7-8 ani. DA!”, i-a spus Florin. Diandra a primit în final 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Cei șapte membri ai grupului The wolf among us au dansat streetdance, s-au sincronizat și au adus pe scenă o coregrafie plină de imaginație. Concurenții au dovedit că au ritmul în sânge și i-au fascinat pe Andra, Mihaela și Andi, care au dat 3 de DA. ”Am de spus un singur lucru: impecabil! Normal că ne vedem în etapa următoare cu 3 de DA!”, a spus Andi.

Ionuț Munteanu a urcat pe scenă și a cântat la tubă câteva secunde, reușind să amuze juriul, dar a continuat momentul cu o melodie hip-hop, compusă de el, și a impresionat cu timbrul său deosebit. ”M-a impresionat foarte tare schimbarea bruscă. Ăsta e locul tău în hip-hop””, a spus Mihaela. Chiar dacă Florin a acordat NU, concurentul continuă competiția cu 3 de DA.

Trupa Rustin dust a cântat aseară o melodie proprie, A breath to stay alive. Cei cinci membri au avut atitudine rock și i-au încântat pe toți cu numărul prezentat. ”E clar că aveți un personaj în formație și ar trebui să aveți grijă să-l aduceți ușor, ușor în centru. Să-l puneți în valoare din când în când. Bravo! Dragilor, nu-mi rămâne să vă spun decât că ne vedem în etapa următoare cu 4 de DA!”, a spus Andi la finalul jurizării.

Florin Bontea a dansat breakdance și i-a surprins pe toți cu mișcările lui și cu energia pe care a transmis-o. La finalul momentului, Andi și Mihaela, încântați de prestație, s-au ridicat în picioare și au aplaudat. ”Mă interesează foarte tare, ca jurat, să dau o șansă oamenilor simpli, care n-au avut nicio altă șansă în viață, oameni care au un talent autentic, pentru care muncesc din greu. Cred în astfel de români talentați. Foarte tare!”, a spus Mihaela. Florin a acordat NU, însă Florin merge în etapa următoare cu 3 de DA.

Alis Făiniță a cântat o melodie dificilă, Copacul, iar vocea ei puternică i-a impresionat pe toți. Calitățile ei vocale incredibile au făcut sala să vibreze, iar publicul să o aplaude. ”După părerea mea, Alis ne-a arătat tuturor ce înseamnă, totuși, școala. A fost destul de clar de la prima frază, mergi în etapa următoare cu 4 de DA!”, i-a spus Andi.

Membrii grupului Nadara gipsy band au plecat acum câțiva ani din Franța spre România cu căruța cu cai. Au făcut 5 ani până aici și au ajuns în această formulă la Românii au talent. Concurenții au cântat o melodie ritmată și au umplut scena de voie bună. Toți au dansat, au aplaudat, iar la final jurații au dat 4 de DA, cu care grupul Nadara gipsy band merge mai departe în competiție. ”Mi-a plăcut foarte tare numărul ăsta internațional!”, a spus Florin la final.

Andrei Pascariu a încheiat cea de-a noua ediție Românii au talent. Micuțul a cântat la orgă și la harpă din laser. Un moment inedit, cu care concurentul i-a cucerit pe jurați. ”Te rog să nu uiți că ți-am strâns mâna și să-mi ții și mie un scaun pe la Paris, Londra, New York, Berlin și pe unde o să mai cânți. Bravo!”, i-a spus Florin, încântat. Andrei a primit 4 de DA și merge în etapa următoare.

Aseară, show-ul Românii au talent le-a adus telespectatorilor momente surprinzătoare, emoție, pasiune și voie bună.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *