free download 78 travel guides written by experts

Romanii au demonstrat aseara ca, doar Vocea conteaza

Vocea României s-a auzit în casele a milioane de telespectatori!

Cel de-al cincilea sezon Vocea României a debutat aseară în fața a milioane de telespectatori, care au urmărit un spectacol desăvârșit, concurenți extrem de talentați și lupta aprigă a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:57, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:43, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Prima ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 30.7% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 13.9% share.

Antrenorii au ales primii opt concurenți care merg mai departe

Telespectatorii au avut parte de o seară incendiară, în care doar vocea a contat! Concurenții au venit pregătiți să impresioneze, iar antrenorii au fost inspirați și i-au ales pe cei mai buni în echipele lor. Și Pavel Bartoș a fost, ca de fiecare dată, la înălțime, iar reacțiile lui au fost savuroase și au completat perfect show-ul.

Cea care a deschis prima ediție a noului sezon Vocea României a fost Claudia Andas, care a reușit să întoarcă toate cele patru scaune cu interpretarea ei versatilă și rock. Concurenta a cântat melodia Simply the best, iar antrenorii au încercat să o convingă pe Claudia să-i aleagă și i-au făcut promisiuni tentante. “Eu chiar vreau să mă angajez la tine, să te aduc în echipa mea!”, a spus Tudor. În final, concurenta a decis să meargă în #echipatudor.

Florin Eugen Cruceru a venit la Vocea României extrem de încrezător în calitățile sale vocale, a cântat melodia Billionaire într-o manieră originală și a reușit să-l convingă pe Moga să întoarcă scaunul pentru el. “Sunt singurul care te-a crezut că vrei să fii miliardar.”, a spus Marius, aducând un prim concurent în #echipamoga.

Vocile rock au răsunat aseară la PRO TV! Ovidiu Turcu a impresionat cu interpretarea plină de forță a melodiei The Great Pretender, dar și prin atitudinea sa, care a completat perfect momentul de pe scenă. Pentru Ovidiu s-au întors Tudor, Smiley și Moga, care au încercat să-l atragă în echipele lor. “Am nevoie de un băiat ca tine în echipa mea, pentru că nu am acel băiat încă.”, i-a spus Tudor. Concurentul i-a ascultat atent pe toți cei trei antrenori, dar a decis să meargă în #echipatudor.

Vine din Cuba și e cântăreață de muzică latino. Biu Marquetti a interpretat aseară melodia Solo se vive una vez și a făcut-o pe Loredana să danseze și să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. Extrem de încântată de alegerea făcută, antrenoarea a spus: “Bine ai venit în #echipaloredana!”

Cu o tehnică vocală de excepție și atitudine pe măsură, Cristina Vasopol i-a făcut pe antrenori să ducă o luptă dură pentru a o avea în echipa lor. Concurenta a cântat piesa Cry baby și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. “Ai o voce extraordinară, e cea mai grozavă voce pe care am ascultat-o până acum! Îmi doresc foarte tare să vii la mine în echipă!”, i-a transmis Loredana. Cristina a ascultat-o pe antrenoare și i se alătură lui Biu în #echipaloredana.

Antrenorii au avut parte aseară de prima surpriză a acestui nou sezon. Chiar dacă Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au întors în momentul în care Michel Kotcha a cântat melodia Forget you, cei patru nu l-au văzut, deoarece concurentul era ascuns în spatele cortinei. S-au luptat pentru el, dar argumentele lui Smiley l-au convins: “Cred că aș putea să te ajut să mergi mai departe. Chiar dacă pentru tine a fost o întâmplare, să știi că în viața asta nimic nu e o întâmplare!”. Michel este primul concurent al acestui sezon din #echipasmiley.

Și-a dorit foarte mult să participe la Vocea României încă de la primul sezon, dar acum și-a făcut curaj și s-a prezentat la audițiile pe nevăzute. Cristina Stroe a cântat melodia Dor de viață și i-a convins pe Moga și Tudor să-și întoarcă scaunele. Lupta pentru Cristina a fost aprigă, antrenorii au vorbit în rime preț de câteva minute, iar Tudor a spus: “Eu cu Moga suntem o echipă extraordinară!” Marius a preferat să comenteze ultimul momentul prezentat de concurentă: “Eu te vreau la mine în echipă! Ai o voce de privighetoare și de aia m-am întors!”. Cristina a fost convinsă în cele din urmă și merge mai departe în #echipamoga.

Diana Cazan a încheiat prima ediție a noului sezon Vocea României. O fire extrem de sensibilă, concurenta a interpretat melodia Clown, a emoționat și i-a impresionat pe Tudor, Smiley și Moga, care și-au întors scaunele pentru a o avea în echipa lor. Cei trei antrenori s-au luptat pentru Diana, dar ea l-a ascultat pe Smiley, care i-a spus: “Mi-a plăcut foarte tare interpretarea acestei piese! Te vreau în echipa mea!”. Astfel, Diana își continuă drumul în competiție în #echipasmiley.

După prima ediție a celui de-al cincilea sezon Vocea României este egalitate de concurenți în cele patru echipe! Tudor, Loredana, Smiley și Moga au început să își formeze echipele și au câte doi concurenți cu care să meargă mai departe spre mult râvnitul trofeu.

Spectacolul va continua vinerea viitoare, cu o nouă ediție plină de emoție, suspans, reacții surprinzătoare și concurenți cu voci memorabile.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Bucuresti, 19.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *