free download 78 travel guides written by experts

Românii au dat suspansul mai tare vineri seară la Vocea României

Vineri seară au intrat în ringul de la Vocea României șapte cupluri determinate, care au făcut tot posibilul să impresioneze antrenorii cu momentele pregătite pentru etapa Confruntărilor. Au fost duete de excepție, însă Tudor, Smiley, Lori și Despot au fost nevoiți să ia decizii extrem de grele și să renunțe la voci foarte bune. A fost un show fabulos, plin de energie și vibrație, însă și emoțiile au fost mari atât în platou, cât și în steal room, deoarece au existat și în această ediție concurenți care au fost înlocuiți.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de români.

A doua rundă a Confruntărilor de la Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 8.6 puncte de rating și 25.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.0 puncte de rating și 20.7% share.

antrenorii Vocea Romaniei 6 octombrie

Duete extraordinare pe scena Vocea României

Aseară, telespectatorii au avut parte de un spectacol fascinant în cea de-a doua rundă de Confruntări de la Vocea României. A fost o ediție din care nu au lipsit emoțiile, suspansul, distracția și situațiile neașteptate. Antrenorii s-au bucurat de show, au dansat și au aplaudat fiecare reprezentație, fiind cuceriți de evoluția concurenților în competiție, iar aceștia au trăit intens fiecare moment și au făcut totul pentru a merge mai departe. Și vinerea aceasta noi concurenți au fost salvați, iar în acest moment, în steal room așteaptă deciziile viitoare ale antrenorilor următorii: Cristian Prăjescu – echipa Tudor, Răzvan Mărcuci – echipa Smiley, Tudor Bilețchi – echipa Lori și Robert Pița – echipa Despot.

Tudor i-a trimis vineri în ring pe Răzvan Encuna și Stelian Ailincăi. Cei doi băieți au interpretat melodia Who’s Gonna Ride Your Wild Horses, vocile lor s-au armonizat foarte frumos și au realizat un duet apreciat de antrenori. La final, după câteva momente de gândire, alegerea antrenorului a fost Răzvan.

Echipa Smiley a fost reprezentată în cea de-a doua rundă de Confruntări de cuplurile formate din Ana Munteanu – Tudor Bilețchi și Iuliana Popa – Octavian Casian. Ana și Tudor au cântat melodia Runnin’ și i-au lăsat pe antrenori fără cuvinte, reușind să creeze un moment plin de putere și sensibilitate pe scenă. Iuliana și Octavian au interpretat într-o manieră proprie piesa Have you ever seen the rain și i-au uimit pe toți cu un moment inedit pe scena Vocea României. În cele din urmă, Smiley a decis să meargă mai departe cu Ana și Octavian.

Și echipa Lori a avut ieri seară în luptă două cupluri care au impresionat: Robert Pița – Rufus Martin și Amalia Uruc – Neonela Duplei. Robert și Rufus au cântat magistral piesa When love comes to town și au realizat unul dintre cele mai bune duete de la Vocea României, iar publicul și antrenorii s-au ridicat de pe scaune și i-au răsplatit cu aplauze. Amalia și Neonela au interpretat melodiile Rumor has it și Someone like you. Cele două fete au abordat diferit momentul prezentat pe scenă, una fiind plină de energie și cealaltă opusul acesteia. Cu toate că sunt firi extrem de diferite, vocile lor au sunat bine și au încântat. A fost o alegerea grea, însă Lori a decis să continue competiția cu Rufus și Amalia.

Două cupluri din echipa Despot au făcut aseară spectacol: Andrada Crețu – Cristian Goaie și Valentin Poienariu – Horațiu Haiduc. Andrada și Cristian au cântat melodia Locked out of Heaven și l-au făcut pe antrenorul lor mândru de ei. A fost un moment plin de energie și forță, cei doi reușind să creeze un moment extraordinar. Valentin și Horațiu au interpretat piesa Hold back the river, vocile lor completându-se perfect într-un duet de excepție. Smiley și Tudor le-au dat sfaturi utile băieților, iar antrenorul lor a recunoscut că emoțiile l-au cuprins pe parcursul întregului moment. Cele două reprezentații au cucerit publicul, însă la final Despot a decis să continue competiția împreună cu Andrada și Valentin.

Vinerea viitoare, de la 20:30, Confruntările continuă la Vocea României! Noi cupluri așteaptă să intre în ring și să impresioneze antrenorii cu momentele pregătite, iar suspansul crește pentru cei din steal room.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *