free download 78 travel guides written by experts

Romanii au ales comedia

Porția dublă din cel mai bun umor românesc a clasat Las Fierbinți în topul preferințelor telespectatorilor

Bobiță, Celentano, Giani, Ardiles și Gianina au strâns în fața televizoarelor milioane de români! Umorul de calitate, scenele inedite și situațiile în care au fost surprinse simpaticele personaje au situat serialul Las Fierbinți în topul preferințelor telespectatorilor.

Primele două episoade ale sezonului 6 au clasat Pro TV pe locul 1 pe toate categoriile de public, în întreg intervalul de difuzare, 20:30 – 22:27. Peste 2.400.000 de telespectatori din toată țara au ales umorul de calitate în minutul de maximă audiență de la 20:58.

Pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider detașat cu o audiență medie de 11,1 puncte de rating și 24,2% cotă de piață, de două ori mai mult decât cifrele înregistrate de Antena 1 situată pe locul 2 – 6,2 puncte de rating și 13,6 procente din cota de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, Pro TV a obținut pe perioada difuzării celor 2 episoade o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 16,3% cotă de piață, al doilea post clasat fiind Kanal D ce înregistra 7,3 puncte de rating și 13,7% cotă de piață.

Poziția de lider se păstrează și la nivel național, unde Las Fierbinți a înregistrat o audiență medie de 9,9 puncte de rating și 18,7% cotă de piață, urmată de Antena 1 cu 6,9 puncte de rating și 13% cotă de piață.

În primul episod, telespectatorii s-au întâlnit cu unul din marii actori care vor avea apariții episodice în sezonul 6: Magda Catone. Aceasta a jucat rolul lui Hildegun, o norvegiană de profesie inginer într-o localitate situată în apropierea orașului Fierbinți. Actrița s-a integrat perfect între simpaticele personaje, scenele fiind pline de umor savuros.

Filmările pentru sezonul 7 din Las Fierbinți au început luni, 29 septembrie

La începutul acestei săptămâni în Fierbinți-Târg, o liniștită localitate din Ialomița au demarat filmările celui mai nou sezon din cel mai îndrăgit serial de comedie românesc al ultimilor 20 de ani. Aceleași simpatice personaje împreună cu Dragoș Buliga, regizorul serialului ne promit un sezon senzațional, momente inedite și o listă întreagă de nume sonore din cinematografia românească!

Pe uliță, la cârciumă și chiar la Primărie, cetățenii așezării s-au întâlnit deja cu Bobiță, Giani, Celentano sau Ardiles, mai plini de umor și voie bună ca nicioadată. Întreaga echipă este completă, platoul fiind în plină forfotă. Mimi Brănescu a scris un scenariu excelent, presărat cu ingrediente savuroase și situații nemaivăzute, care vor face cu siguranță deliciul publicului!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la Pro TV!

Bucuresti, 03.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *