Baby Boom Show Virtual

Romanian Music Awards, LIVE la Music Channel

Sambata, 10 iulie, cel mai important show muzical al anului poate fi vazut LIVE numai la Music Channel, de la ora 20.00!

Si in acest an, Music Channel va transmite in direct, de la ora 20.00, gala de premiere a artistilor, Romanian Music Awards. La fel ca si in anii precedenti, gala de decernare a celor mai importante premii muzicale va fi deschisa la ora 19.00, cu momentul descinderii artistilor pe Covorul Rosu. O ora mai tarziu, de la 20.00, Giulia si Connect-R vor deschide show-ul Romanian Music Awards, care promite sa fie si in acest an demential. Artistii prezenti pe scena de la Craiova vor surprinde publicul cu featuring-uri inedite, iar VJ-ii Music Channel, Sanziana Negru si Mircea Zara vor fi prezenti in culisele show-ului pentru a surprinde ultimele pregatiri ale artistilor. Aproape 40 dintre cele mai importante nume ale muzicii autohtone vor fi prezente la Romanian Music Awards 2010. Intregul show este transmis LIVE pe Music Channel si pe site-ul Music Channel, www.1music.ro . Stai cu ochii pe Music Channel ca vezi interviuri interesante, cat de emotionati sunt castigatorii celor 14 categorii de nominalizati si cum se pregatesc artistii pentru momentele speciale din timpul show-ului.

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Parteneri media:

InStyle, Playboy, Shopping Report, Sapte Seri, Bravo, Bravo Girl, Revista Vip,  Cancan, Cocor Media Channel, Gazeta de Sud, Radio Sud, monden.info, agentiadepresamondena.ro, eva.ro, bestmusic.ro, metalhead.ro, 220.ro, vedeta.ro, askmen.ro, craiovaforum.ro, iconcert.ro, anyplace.ro, divercitycafe.ro, codrosu.ro, 25h.ro, muzica360.ro, ciao.ro.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *