free download 78 travel guides written by experts

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF 2006

Pe 1 si 2 aprilie 2006, intre orele 10:00 si 18:00, la Universitatea Politehnica Bucuresti, se va desfasura cea de-a doua editie a ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR. RIUF 2006 este un eveniment de informare si interactiune dedicat tinerilor romani interesati de studii universitare si post-universitare internationale.

La eveniment vor participa: universitati din Europa si Statele Unite ce ofera programe de studii universitare, master si doctorat, ambasadele tarilor din care sunt invitate universitatile, institutii culturale asociate, organizatii furnizoare de materiale si servicii de consiliere si pregatire pentru testele necesare in cadrul procesului de admitere, centre de informare, institutii ce ofera burse si credite pentru studii universitare si post-universitare, furnizori de servicii si produse conexe (cursuri de limbi straine, editori de materiale educationale, programe de Work and Travel etc).

Pe parcursul celor 2 zile, vizitatorii vor putea sa participe la peste 40 de evenimente conexe: seminarii, prezentari, sesiuni de informare, conferinte, dezbateri, mese rotunde si lansari de carte, ce vor beneficia de prezenta a numerosi tineri romani studenti si absolventi ai unor institutii internationale de prestigiu.

„Dorim sa oferim cat mai multor tineri romani sansa de de a afla care sunt diferentele intre universitatile internationale si cele din Romania, cum se aplica la o universitate internationala, cum se pregateste un dosar de admitere, cum se pot gasi bani pentru taxele de scolarizare, cum este viata ca student in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta sau Germania si care sunt oportunitatile ce le sunt accesibile dupa finalizarea studiilor” au declarat Alexandru Ghita si Alexandru Manaila, organizatorii evenimentului.

RIUF 2005 a atras peste 7.200 de vizitatori si 58 de expozanti din 14 tari, printre care: Harvard, Stanford, Princeton, Pepperdine, UCLA, Queen Mary, CEU etc. Bazandu-se pe succesul editiei anterioare, pentru RIUF 2006 organizatorii estimeaza circa 15.000 de vizitatori si peste 100 de institutii participante.

RIUF 2006 este organizat in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Fundatia Culturala DELTA. Evenimentul este sustinut de catre Asociatia de Educatie Sociala si UNIONCASA Romania. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului – www.riuf.ro. Tot acolo, institutiile interesate pot afla toate conditiile necesare participarii la acest eveniment, facilitatile oferite in cadrul spatiului expozitional, o analiza detaliata a profilului vizitatorilor si formularele de inscriere pentru expozanti.

Romanian International University Fair este un eveniment unic in mediul educational romanesc prin facilitarea interactiunii directe cu reprezentatii celor mai renumite universitati din lume.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *