free download 78 travel guides written by experts

Romanian Fun Festival te duce intr-o Calatorie culturala

In data de 2 aprilie, calatorii din Gara de Nord Bucuresti vor avea posibilitatea de a-si schimba destinatia cu un loc in care timpul sta pe loc, iar zgomotul grijilor de zi cu zi este inlocuit cu sunetele armonioase de nai, oferite de maestrul Nicolae Voiculet.

Concertul, organizat in parteneriat cu CFR, face parte din grupul evenimentelor realizate in cadrul Romanian Fun Festival, ce va avea loc in perioada 2-6 aprilie 2014 si isi propune sa readuca zambetul pe fetele bucurestenilor.

Astfel, urechile calatorilor din Gara de Nord vor fi incantate prin muzica maestrului naist, care de la varsta de 5 ani a descoperit sunetul aparte al acestui instrument, caruia, de atunci, i s-a dedicat intru totul.

Nicolae Voiculet considera muzica drept un limbaj universal, iar concertele sale sunt modalitatea prin care incearca sa aduca impreuna culturi si societati diferite.

Cei interesati de un altfel de dialog sunt asteptati miercuri, 2 aprilie, incepand cu ora 16:00, in Gara de Nord. Organizatorii promit o calatorie culturala de neuitat.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala a festivalului, www.romanianfunfestival.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Bucuresti, 02.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *