free download 78 travel guides written by experts

Romanian Executive Summit 2016 – Povestea Leadershipului

6 octombrie 2016, Clubul Diplomatic

România are nevoie, atât în mediul privat, cât și în cel public, de conducători capabili sa aducă viziune, într-un mod onest, clar, sustenabil și, cel mai important, de lideri capabili de angajament.

Romanian Executive Summit continuă în 2016 cu cea de-a doua ediție a celui mai important eveniment dedicat managerilor de top din România.

Sub titlul ”Povestea Leadershipului”, RExS 2016 îi va confrunta pe participanți, într-un context inedit, cu unul dintre cele mai importante aspecte din viața profesională a liderului: ANGAJAMENTUL – față de propria persoană, față de echipă, față de organizație și, în final, față de întregul context economic și social.


La fel ca și în ediția anterioară, managerii vor lua parte la un nou concept de învățare: patru workshopuri ciclice, ce se vor desfășura în paralel și vor fi susținute de patru executive coach cu experiență și cu abordări inovative în dezvoltarea profesională și personală a liderilor: Ștefan Andrei, Madi Rădulescu, Rodica Obancea și Mihai Stănescu.

Evenimentul reprezintă o transpunere a vieții profesionale în conceptul călătoriei inițiatice a eroului de basm românesc, Harap-Alb. Asemeni evoluției și maturizării personajului, cele patru workshop-uri vor scoate la iveală etapele pe care liderii trebuie să le parcurgă pentru desăvârșirea personală și profesională.

”Categoric, cu toții suntem sortiți sa fim manageri si lideri: înainte de orice, in propria noastră viață, pe care de facto o conducem. De când venim pe lume. Pe măsură ce avansăm in cucerirea lumii si ne extindem influența la familie, la echipă, la organizație, vin si încercările. Călătoria exterioară merge in paralel cu una mai puțin vizibilă, la fel de intensă și într-un spațiu la fel de vast, dar interior. Victoriile exterioare vor fi exact la fel de mărețe precât ne este vitejia interioară. Pregătirea sinelui dă măsura reușitelor exterioare.” – Ștefan ANDREI, Professional Coach-Mentoring la The OCM/Oxford Brookes University | Președinte al European Mentoring and Coaching Council Romania.

Biletele pentru ROMANIAN EXECUTIVE SUMMIT 2016 pot fi achiziționate până pe 31 august în regim early bird, la prețul de 250 euro + TVA.

Detalii suplimentare și informatii despre înscrieri aflați AICI, accesând siteul oficial al summitului.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Coach, PCC | Vice – President European Mentoring and Coaching Council
Coach profesionist, care are competențe de coaching executiv și de echipă, certificate la nivel internațional de către International Coach Federation, Rodica susține nevoia unei ecologii a leadershipului. Este antrenată să antreneze lideri și echipe pentru a aduce în organizații deschiderea către măiestria personală, catre a vedea împreuna care sunt modelele mentale din care actionează, care este viziunea comună care îi miscă pe toți, cum activează împreuna starea de “gândire în comun”, cum schimbă mentalitatea de separare și trec la colaborare.

Madi RĂDULESCU, MBA, ACC, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl
Dupa 15 ani de educație, consultantă, training, facilitare de procese de transformare organizațională, Madi a adaugat, în paleta sa de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv. Aceasta poate contribui complet și responsabil, însoțind leaderii în misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a crește personal și profesional pentru a-si îndeplini menirea.

Ștefan ANDREI, Executive Coach, Presedinte European Mentoring and Coaching Council, Romania
În paralel cu activitatea de executive coach independent, Ștefan este antreprenor si managing partner la o firma de consultanta pentru industria farmaceutica. Practica sa de coaching se sprijina pe o cariera de peste 20 de ani in domenii diverse, de la cercetare si educatie pana la business management.

Mihai Stănescu, Executive Coach
A fondat RoCoach, prima companie de coaching din Romania, in urma cu 12 ani. A avut primul client, CEO al unei importante companii multinationale, la 25 de ani. A lucrat cu peste 100 de companii din Romania si Europa de Sud-Est. A sustinut mai bine de 4.500 de ore de coaching. A avut ocazia sa fie „Coach of the Year” in 2007 si 2013. Mai important, in ultimii 10 ani a avut oportunitatea sa lucreze cu oameni ale caror decizii influenteaza domenii intregi de activitate si sa dezvolte competentele care duc la imbunatatirea acestor decizii.

Creative Community
Agenție independentă, cu o vastă experiență  în domeniul organizării de evenimente, în crearea și implementarea campaniilor integrate de marketing și social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *