free download 78 travel guides written by experts

Romanian Executive Coaching Summit 2015 – un eveniment unic, dedicat managerilor de top din Romania

Economia românească are nevoie de lideri capabili să aducă sustenabilitatea în mediul organizațional, capabili să provoace tiparele adânc înrădăcinate ale managementului tradițional. Coachingul este un instrument care provoacă liderii să se reinventeze pe ei și modurile în care operează organizațiile. În 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuți pe plan local: Rodica OBANCEA, Madi RĂDULESCU, Mihai STĂNESCU si Ștefan ANDREI și un keynote speaker, coach de talie internațională, Alan TAYLOR vor răspunde întrebărilor esențiale ale executivilor și vor redefini leadearshipul în România, în cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.

ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltării naturale și durabile a leadershipului în economia românească.

Progresul leadershipului este o alegere strategică, care echilibrează necesitatea de a acționa cu impact maxim în mediul organizațional cu cea de a investi timp în autocunoaștere.

Tema centrală a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este “Anotimpurile schimbării” și este structurată în 4 workshopuri, care vor facilita reflecția, dialogul, perspectivele și distincțiile despre conducerea inspirată și dezvoltarea sustenabilă a conducătorilor, concentrându-se pe:
· conectarea cu viitorul și moștenirea lăsată prezentului;
· oglindirea Ego-ului în echipă și în organizație;
· conducerea inspirată de tiparele de echilibru ale naturii;
· ciclicitatea schimbărilor în viața profesională și personal.

Summitul se va încheia cu concluziile invitatului special al primei ediții ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 – Executive Coach Alan Taylor, care va împărtăși participanților din experiența sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale în domeniul farmaceutic și biotehnologic. Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrând la strategii și schimbări corporative și înțelege presiunea de a fi în acest domeniu. Timp de mulți ani, Alan și-a desfășurat activitatea de coaching pentru manageri și lideri de top ai unei mari companii farmaceutice până când și-a deschis propria companie de coaching. În prezent, Alan își conduce propria afacere în domeniul de coaching, ajutându-i pe managerii și pe liderii de top să descopere și să adopte noi comportamente și strategii care ridică performanța personală și profesională la un alt nivel de success.

Biletele pentru ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 pot fi achiziționate până pe 31 august în regim early bird, la prețul de 300 euro + TVA.

Detalii suplimentare și informatii despre înscrieri aflați accesând siteul oficial al summitului: www.executivesummit.ro.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Coach, PCC | Vice – President European Mentoring and Coaching Council

Coach profesionist, ce are competențe de coaching executiv și de echipă, certificate la nivel internațional de către International Coach Federation, Rodica susține nevoia unei ecologii a leadershipului. Este antrenată să antreneze lideri și echipe pentru a aduce în organizații deschiderea către măiestria personală, catre a vedea împreuna care sunt modelele mentale din care actionează, care este viziunea comună care îi miscă pe toți, cum activează împreuna starea de “gândire în comun”, cum schimbă mentalitatea de separare și trec la colaborare.

Madi RĂDULESCU, MBA, ACC, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educație, consultantă, training, facilitare de procese de transformare organizațională, Madi a adaugat, în paleta sa de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv. Aceasta poate contribui complet și responsabil, însoțind leaderii în misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a crește personal și profesional pentru a-si îndeplini menirea.

Creative Community

Agenție independentă, plină de energie și creativitate care abordează cu entuziasm toate proiectele în care se implică din dorința de a fi exceptională în execuție și de a crea o experiență unică.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *