free download 78 travel guides written by experts

Romania, zambeste-te!

Antena 1 lansează “Vânătorii de smiley-uri”, concursul care premiază zâmbete

După ce au demonstrat că oamenii nu pot fi încrâncenaţi atunci când le dau ei trezirea, Răzvan şi Dani îi provoacă să vâneze zâmbetele din jurul lor. Neatza cu Răzvan şi Dani scoate la bătaie premii pentru cele mai reuşite smiley-uri surprinse de telespectatori.

Antena 1 lansează „Vânătorii de simley-uri” şi îşi invită telespectatorii să împuşte cele mai neobişnuite zâmbete făcute din obiectele care îi înconjoară. Concursul se va desfăşura în perioada 22 ianuarie-18 februarie 2011 pe site-ul //neatza.a1.ro şi pune la bătaie, zilnic, camere foto digitale şi, săptămânal, camere video.

“Într-o ţară în care oamenii zâmbesc complet şi sincer, noi vrem să găsim cel mai zâmbet dintre zâmbete. Făcut cu ceaşca şi linguriţa de cafea, cu suzetele şi pampersul celui mic sau cu maşinile fiecăruia, aşa cum am arătat chiar noi că se poate, cu cât e mai mare cu atât mai bine”, a declarat Răzvan Simion, unul dintre matinalii Antenei1.

Pentru a participa, telespectatorii Antena 1 trebuie să acceseze site-ul emisiunii, www.neatza.a1.ro, să îşi creeze un cont de utilizator şi să încarce o fotografie surprinsă de ei în lumea înconjurătoare, în care elementele să redea forma unei feţe zâmbitoare. În fiecare dimineaţă, în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani” vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorii premiilor zilnice, iar în fiecare emisiune de vineri, pe perioada concursului, vor fi extraşi castigatorii premiilor săptămânale.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.neatza.a1.ro.

Bucuresti, 21.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *