Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

România, te iubesc! a pus tinerele genii pe primul loc

România, te iubesc! a adus în atenția telespectatorilor un reportaj despre copiii geniali ai țării, care au un potențial imens de a schimba viitorul. Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, a descoperit un număr impresionant de copii supradotați în școlile din România – 50.000.

Telespectatorii au văzut cât de nepregătită este România pentru pepiniera de creiere cu care este înzestrată. Școlile nu le oferă acestor copii, capabili de performanțe, un mediu potrivit nevoilor lor de învățare. Toate aceste lucruri împing copiii supradotați să părăsească țara și să își dezvolte abilitățile în alte țări pregătite să facă față potențialului extraordinar pe care îl au.

Paula Herlo, Romania, te iubesc

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, obținând la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 8.9 puncte de rating și 25.3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 6.0 puncte de rating și 16.9% share.

Reportajul Genii risipite a încercat să descopere și ce le oferă sistemul de învătământ din țara noastră și cum se raportează la copiii supradotați, cum le cultivă abilitatățile de învățare, dar și cum îi stimulează, iar Paula Herlo a stat de vorbă cu Ministrul Educației pentru a afla de la acesta care este planul în ceea ce îi privește.

Duminica viitoare, de la ora 18:00, Alex Dima a pregătit un material despre inițiativa MagicHome, un proiect care a strâns în jurul său o mulțime de susținători pentru Refugiul părinților, un loc special pentru cei ce sunt în fiecare zi alături de copiii lor bolnavi de cancer, lângă patul de spital.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *