Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

România, te iubesc! continuă ancheta despre sectorul Dunării

România, te iubesc! a adus în fața telespectatorilor o anchetă eveniment ce arată felul în care este administrat sectorul românesc al Dunării. Reportajul realizat de Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, a scos la iveală multe nereguli și investiții de milioane de euro în centre de afaceri nefolosite.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, obținând la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 4.9 puncte de rating și 20.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 3.6 puncte de rating și 15.2% share.

Alex Dima, Dunare

Alex Dima a călătorit aproape două luni pentru acest reportaj și a bătut cu încredere la ușa Ministerului Trasnporturilor pentru a obține explicații la situația găsită pe teren, dar și pentru a afla ce planuri au autoritățile și cum au de gând să rezolve problemele.

”Un fluviu de prostie” continuă și duminica viitoare, când Alex își continuă călătoria pe Dunăre și le prezintă telespectatorilor noi descoperiri.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *