free download 78 travel guides written by experts

România, te iubesc! a adus în prim-plan noile trend-uri ale designerilor români

Duminica trecută, la România, te iubesc!, Paul Angelescu, corespondent special Știrile Pro TV, a adus în fața telespectatorilor o serie de designeri și arhitecți talentați, care își doresc foarte mult să facă o schimbare în bine în România, și chiar o fac!

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, ediția fiind urmărită de aproximativ 900.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 5.7 puncte de rating și 18.3% share.

paul-angelescu
Telespectatorii au putut vedea cum este percepută țara noastră la nivel stilistic în comparație cu alte orașe din lume, cum au influențat internetul și călătoriile schimbările la nivel stilistic din jurul nostru. Printre nuanțele de gri care ne înconjoară zi de zi, designerii români își propun să schimbe spațiile în care ne petrecem timpul liber. Restaurantele, barurile, chiar și apartamentele au început să fie special gândite și decorate pentru a crea o stare de bine.

Duminica aceasta, pe 26 martie, de la ora 18:00, Rareș Năstase, corespondent special Știrile Pro TV, deschide un nou capitol din Lecția Japoneză la România, te iubesc! și le va arăta telespectatorilor noi metode de precauție, de educare a populației prin exercițiile impuse de statul japonez, care au ca scop principal salvarea cât mai multor vieți.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *