metalshow

Romania – pas alergator in plutonul IT&C

al celor 27 de state ale Uniunii Europene. O evaluare în exclusivitate a nivelului de pregătire a ţării noastre în aceste domenii în momentul aderării

De sărbători, Finmedia vă oferă noul număr al publicaţiei e-Finance, publicaţie lunară de afaceri, finanţe şi tehnologii.

Noua ediţie vă pune la dispoziţie mai multe informaţii cu privire la finanţările Uniunii Europene – 3,5 miliarde de euro vor fi acordaţi IMM-urilor din România în perioada 2007-2013. Investiţii masive vor avea loc şi pentru producerea de biodiesel, deoarece până la sfârşitul anului 2010 5,75% din carburanţii folosiţi în România trebuie să fie bio. Şi în domeniul IT&C România trebuie să ţină pasul în plutonul UE.

În acest număr al publicaţiei, în cadrul secţiunii „Profil“, veţi regăsi un amplu interviu cu Mihail Tecău, preşedinte-director general al BCR Asigurări.

Cei mai puternici actori pe pieţele financiar-bancară şi IT&C sunt prezenţi printr-o scurtă trecere în revistă a câştigătorilor premiilor “Piaţa Financiară”.

Noile modalităţi de comunicare – bloggingul, şi de ce perioada sărbătorilor generează creşteri de 50% pentru firmele de curierat – sunt, de asemenea, subiecte interesante din cuprinsul actualei ediţii.

Revista poate fi achiziţionată din punctele de difuzare a presei sau prin abonament, la un preţ de copertă de 4,9 RON/exemplar.

Bucuresti, 28.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *