free download 78 travel guides written by experts

Romania participa pentru a treia oara consecutiv la finala Milan Junior Camp de la Milano

România participă pentru a 3-a oară consecutiv la etapa finală Milan Junior Camp, un proiect al clubului AC Milan dedicat copiilor, ce se derulează în perioada vacanţei de vară în diferite locaţii din întreaga lume. În perioada 4 – 7 noiembrie 2011, Andrei Mihai CHIRIAC din Bucureşti, un junior în vârstă de 7 ani, legitimat la clubul FC Sportul Studenţesc va fi prezent la Milano alături de familia sa pentru un weekend de vis acasă la AC Milan. Juniorul român se va antrena în centrul sportiv de la Vismara, alături de peste 400 de copii din întreaga lume ce au câştigat ediţiile locale Milan Junior Camp.

Andrei Mihai CHIRIAC este al 5-lea român care merge la Milano cu dorinţa de a se remarca şi de a câştiga Turneul Intesa Sanpaolo Grup, marele premiu al finalei Milan Junior Camp. Întreaga delegaţie a României va urmari în direct de pe San Siro meciul AC Milan – Catania, din cadrul etapei a XI a din Serie A. În pauza meciului toţi finaliştii de la Milan Junior Camp vor face un tur de stadion cu steagul ţării pe care o reprezintă şi vor saluta tribunele aşa cum o fac şi vedete de azi ale clubului: Ibrahimovic, Robinho, Cassano, Pato, Seedorf sau Gattuso.

La cea de-a treia ediţie Milan Junior Camp, derulată la începutul primei saptămâni a vacanţei de vară pe stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie au participat circa 100 de copii cu vârste între 7 şi 14 ani. Milan Junor Camp este primul proiect oficial AC Milan în România şi este oferit de către Intesa Sanpaolo Bank.

Milan Junior Camp

Este un proiect oficial marca AC Milan ce a debutat în 1997 şi este conceput ca o tabară sportivă de vară de o săptamână. Grupul Intesa Sanpaolo este sponsor principal al acestui proiect în întreaga lume şi are un parteneriat de succes cu clubul AC Milan de peste 20 de ani. Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc în 160 de locaţii diferite din 37 de ţări şi a implicat peste 15.000 de copiii şi peste 300 de antrenori.

În România, proiectul Milan Junior Camp este oferit de Intesa Sanpaolo Bank, în parteneriat cu FC Sportul Studenţesc, Gazeta Sporturilor, Aqua Carpatica, Parmalat (Santal), Howard Johnson Grand Plaza Hotel şi Clinica Anima.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *