free download 78 travel guides written by experts

Romania in cursa pentru Coroana

Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la cea de-a 60-a editie a concursului Miss Universe®, este pe ultima suta de metri in cursa pentru mult ravnita coroana a frumusetii!

Miss Universe® Romania 2011 a petrecut deja doua saptamani in cantonamentul celui mai important concurs international pentru femei, perioada in care a avut de trecut mai multe probe. Prima dintre acestea a fost sedinta foto oficiala, realizata de renumitul fotograf, Fadil Berisha. Larisa Popa a imbracat un costum traditional de carnaval, accesorizat cu pene rosii. Fotografiile rezultate au fost un succes, bucurandu-se de aprecierea publicului exprimata pe toate forumurile de specialitate.

Cea de-a doua proba importanta a fost cea a interviului on-line, in cadrul caruia Larisa a trebuit sa raspunda urmatoarelor intrebari: "Crezi in existenta extraterestrilor?", "Ce calitati au in plus femeile fata de brabati?" si "Daca te-ai putea transforma intr-un animal ce ai dori sa fii si de ce?"

Raspunsurile reprezentantei Romaniei la Miss Universe® 2011 sunt disponibile aici: //www.youtube.com/missuniverse#p/c/7B50565D203AF6B1/22/IrJPc4J56Sw

Pe parcursul celor doua saptamani de cantonament, Larisa Popa a participat la numeroase evenimente organizate de catre reprezentantii Miss Universe® si Comitetul de Organizare din Sao Paulo, Brazilia. Dintre acestea amintim cateva: vizita oficiala la Palatul Prefecturii Sao Paulo, cursele de cai de la Hipodromul Sao Paulo, lectii demonstrative de samba, vizita la Muzeul de Arta Moderna din Sao Paulo, turul orasului Sao Paulo, vizita la cel mai mare trust media din Brazilia – Grupo Bandeirantes de Comunicação, cina la Palatul Primarului din Sao Paulo, prezentari de moda si multe altele.

"Sunt in Sao Paulo de doua saptamani. Aproape ca nu am simtit trecerea timpului, pentru ca programul zilnic este foarte incarcat, dar pot spune deja ca traiesc experienta vietii mele. Ceasul suna in fiecare dimineata la ora 5.00, iar stingerea se da de cele mai multe ori in jurul orei 1.00 noaptea. Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul, iar atmosfera intre concurente este din ce in ce mai tensionata. Daca in prima saptamana fiecare dintre noi incerca sa-si faca prietene cat mai multe si sa respecte indicatiile primite de la directorii locali, acum, pe ultima suta de metri se simte incrancenarea luptei pentru coroana. Fiecare este canalizata pe ceea ce are de facut, fiecare se concentreaza sa dea cele mai bune raspunsuri in fata celor doua jurii de specialitate, fiecare lupta pe cont propriu. Perioada prieteniilor s-a cam terminat. Eu cred ca am un atu si anume acela ca am trecut si in 2010 prin situatii similare, la selectia nationala. Poate ca si varsta ma ajuta. In orice caz, este amuzant sa te detasezi cateva minute si sa le privesti pe celelalte 88 de contracandidate. Mizez in continuare pe naturalete, charm si spontaneitate. Iar pana acum am primit aprecieri atat din partea organizatorilor, cat si din partea fanilor Miss Universe®. Urati-mi succes si nu uitati sa ma votati pe www.MissUniverse.com!" – a declarat Larisa Popa, in cantonamentul Miss Universe® 2011 din Sao Paulo, Brazilia.

In saptamana urmatoare se vor derula cele mai importante evenimente din cadrul programului Miss Universe® 2011.

Miercuri, 7 septembrie vor avea loc ultimele interviuri cu juriile de specialitate, iar candidatele vor trebui sa defileze in costum de baie, in rochie de seara si sa sustina un interviu de personalitate.

Vineri, 9 septembrie 2011, ora 2.00 – AM (ora Romaniei) se va desfasura semifinala, in cadrul careia concurentele vor trebui sa se prezinte si sa defileze in costum de baie si rochie de seara. Evenimentul va fi transmis in direct pe www.NBC.com.

Marti, 13 septembrie 2011, ora 4.00 – AM (ora Romaniei) se va desfasura Finala Miss Universe® 2011. In cadrul acestui spectacol toate cele 89 de concurente vor prezenta costumele de inspiratie nationala. Dupa anuntarea numelor celor 16 finaliste, acestea vor defila in costume de baie. Opt concurente se vor califica in proba rochiilor de seara si patru vor ajunge la ultima proba, aceea a interviului.

Pentru prima data in istorie, publicul poate alege o finalista, ce de-a 16-a, acordand note de la 1 la 10 candidatei favorite, pe site-ul www.MissUniverse.com. Liniile de votare sunt deschise in tarile participante la concurs, pana la data de 12 septembrie 2011, ora 1.00 – AM (ora Romaniei).

Conform celui mai mare forum international dedicat competitiilor de frumusete, missosology.info, reprezentanta Romaniei la Miss Universe® 2011, Larisa Popa, si-a adjudecat deja titlul de cea mai eleganta concurenta.

Bucuresti, 04.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *