free download 78 travel guides written by experts

Romania Green Building Council (RoGBC) – Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi a primit

recent din partea World Green Building Council (Consiliul Mondial pentru Cladiri Verzi) recunoasterea si acreditarea ca "Emerging Council" (Consiliu Emergent).

World Green Building Council este o uniune de consilii nationale a carei misiune este accelerarea transformarii la nivel global a mediului construit in directia sustenabilitatii. Natiunile membre ale World GBC pana in acest moment reprezinta mai mult de 50% din activitatea de constructie si implica mai mult de 15.000 de companii si organizatii la nivel global.
"Acesta este in pas major in realizarea obiectivului nostru de a deveni membru cu drepturi depline al World GBC si de a ne asocial altor Consilii din tari precum Statele Unite, Germania, Marea Britanie si Brazilia pentru a crea un impact pozitiv asupra sectorului constructiilor" – a declarat Steven Borncamp, CEO al RoGBC.

Pe 14 Octombrie, Romania Green Building Council va gazdui doua traininguri urmate de evenimentul de lansare oficiala a organizatiei pentru a promova deschiderea Consiliului pentru noi membri si pentru a prezenta detalii referitoare la obiectivele si activitatile viitoare.  Trainingul va oferi informatii despre "Cum se poate obtine scorul ‘A’ aferent Directivei UE privind Performanta Energetica a Cladirilor" si "Tehnologii pentru a construi  verde si rentabil". 

RoGBC numara 21 de membri fondatori pana in prezent, printre care: ProLogis, Holcim Romania, Atisreal, Chapman Taylor, Corporate Office Solutions si Badea Clifford Chance.  

Pentru mai multe detalii despre organizatie, vizitati-ne la www.RoGBC.org

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *