Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Romania GBC va dezvolta “Green Home Pavilion” in cadrul Targului National Imobiliar

09-11 Mai 2014, Palatul Parlamentului, Bucuresti

Romania Green Building Council (RoGBC) si Targul National Imobiliar (TNI) vor continua parteneriatul de succes din anii trecuti, adaugand in primavara aceasta un Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumparatorii in privinta beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu. Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spatiu amenajat in cadrul targului TNI din Bucuresti, prezentand proiecte rezidentiale verzi, expozitii pentru produse inovatoare si solutii de constructie traditionale, idei si consultanta gratuita pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinte sustenabile de o calitate superiora.

Spatiu de expozitie pentru Proiecte Rezidentiale Verzi

Organizatorii ofera o sectiune dedicata proiectelor rezidentiale verzi. Standurile si Expozitia vor fi special concepute de catre Zest Collective cu un design de inalta calitate si se vor baza pe principii sustenabile care vor asigura vizitatori si raspunsuri pozitive din partea mass-madia pentru Green Home Pavilion. Aceste standuri le sunt oferite membrilor RoGBC la preturi reduse*.

Standul Romania Green Building Council

Punctul de atractie al standului RoGBC va fi folosit ca spatiu de expunere pentru sisteme si produse pentru cladiri verzi. Aceasta expozitie va avea rolul unui muzeu tehnic in care companiile îsi pot amplasa si expune produsele, materialele, serviciile si tehnologia sustenabila**.

Standul RoGBC va gazdui de asemenea zona de educatie, cu prezentari tematice legate de beneficiile unei case verzi.

Bucuresti, 06.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *