free download 78 travel guides written by experts

Romania are liber la distractie

De 1 mai, patru zile de petrecere la Antena 1

În mini-vacanţa de 1 mai, România are liber la distracţie. De 1 mai, Antena 1 le pregăteşte românilor patru zile de distracţie. Vedetele Antenei 1 ridică voia bună la rang de sărbătoare, iar pe platourile de filmare se lasă cu show. Răzvan şi Dani dau startul distracţiei cu o ediţie specială a emisiunii Neatza, pentru care însă nu şi-au făcut încă planuri: „Le-am cam făcut pe toate până acum, dar sigur vă surprindem joi dimi… Neatza!” povesteşte Răzvan, iar Simona Gherghe şi Dan Capatos le aduc telespectatorilor cele mai fierbinţi subiecte mondene ale momentului.

Mirela Boureanu Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, atât joi, cât şi vineri, cu 4 ore de emisie live, de la 11:00 şi de la 14:00 şi împreună cu concurenţii celui mai îndrăgit reality show matrimonial dau startul unei petreceri câmpeneşti în grădina casei „Mireasă pentru fiul meu”, vor încinge grătarul, vor cânta şi vor dansa. „Dacă vremea ţine cu noi, o să şi muncim, avem în plan să plantăm şi nişte copaci, adică să mai şi muncim de acest 1 mai muncitoresc, însă depindem foarte mult de soarele ăsta, care-i tot mai scump la vedere” a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Joi seara, de la 20:30, cei mai talentaţi prichindei ai României îşi dau întâlnire pe scena „Next Star”, iar de surprize vor avea parte nu doi cei cinci juraţi ai emisiunii, Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, ci şi campionul divertismentului, Dan Negru, care, deşi vestit pentru farsele sale, va cădea din nou într-o capcană. Invitat special în emisiune va fi haiosul matinal Răzvan Simion, care va juca într-un sketch alături de unul puşti talentat.

Vineri seara, telespectatorii pot urmări o premieră extraordinară la Antena 1. Pentru prima dată în România, pe free tv, românii pot urmări filmul „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, o poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte. În rolurile principale apar Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane și Geoffrey Rush, dar sub regia lui Rob Marshall, premiant Oscar in 2002 pentru filmul Chicago, nominalizat de mai multe ori la Golden Globes şi premiat de patru ori cu Emmy. „Piraţii din Caraibe, pe ape şi mai tulburi” a fost primul film din istorie lansat în format 4DX, în Mexic şi emisfera vestică, în cinematografele Cinepolis, ceea ce presupune ca sala de film să fie dotată cu lumini stroboscopice, scaune care se mişcă în mai multe planuri, în funcţie de acţiunea filmului, precum şi aparate de vânt.

Sâmbătă, Alina şi Cosmin le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie incendiară a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, în care Andrei Aradits şi Pepe vor face un duet inedit, transformându-se în Modern Talking. De o provocare pe cinste va avea parte şi Andreea Bănică, cea care va cânta pentru prima oară în limba turcă. Lui Alex Mataev, ruleta i l-a adus pe Kurt Cobain, solistul de la Nirvana, în vreme ce Alex Velea va fi romanticul Joe Dassin; Raluka se va transforma în Britney Spears, iar Doru Todoruţ aduce pe scenă muzică din Insulele Capului verde, cu o transformare de excepţie în Cesaria Evora. Nici pentru ceilalţi concurenţi nu se anunţă roluri uşoare, Elena trebuind să intepreteze rolul Mălinei Olinescu, Ristei pe cel al lui Prince, în vreme ce Nicole Cherry va intra în pielei frumoasei Inna.

Duminică seara, de la 20:30, petrecerea continuă la Antena 1 cu cea de-a doua semifinală a supershow-ului „România Dansează”. Alţi 12 semifinalişti, cu reprezentaţii impresionante, sunt gata să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor, iar Jorge face tot posibilul să „scape” de noua sa coprezentatoare, Andreea Bălan. Printre glumele pe care cei doi şi le tot fac, Jorge prinde un peştişor auriu şi îl roagă să o facă să dispară pe Andreea, în vreme ce artista îl tot trimite să-i aducă diverse lucruri din culise, doar pentru a sta cât mai mult singură pe scena supershow-ului.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *