free download 78 travel guides written by experts

Romania a prins aseara gustul competitiei

Cei trei Chef continuă căutarea următorului MasterChef!

O nouă serie de concurenți s-au prezentat ieri seară în fața juriului, determinați de dorința de a impresiona prin preparatele lor. Noi concurenți au primit șansa de a-și urma visul și de a continua drumul în cea mai intensă competiție culinară, MasterChef. Cea de a treia ediție a fost urmărită în medie de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel național, iar în minutul de aur, de la 20:55, aproape 1.8 milioane de telespectatori au prins gustul competiției.

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 9.1 puncte de rating și 22.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 6.6 puncte de rating și 16.4% share.

Încă 13 concurenți au primit șorțul MasterChef, care le asigură accesul în următoarea etapă a competiției, preparatele acestora impresionându-i pe cei trei jurați – de la deserturi spectaculoase, la main dish-uri sofisticate.

Nicolae Rusu este un șofer de camion pasionat de gătit, care a reușit, prin gustul preparatului său, inspirat din bucătăria italienească, să-i determine pe cei trei Chefi să-i acorde un șorț MasterChef. Acest lucru îl va obliga pe concurent să facă un popas pentru următoarele etape ale competiției culinare.

Iulian a reușit aseară să-i surprindă pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean cu… pașii săi de dans. Pentru a câștiga timp suplimentar necesar pentru finisarea plating-ului, Chef Foa l-a provocat pe Iulian să danseze salsa! Preparatul său, o mămăligă reinterpretată care conținea brânză, smântână, piept de rață și busuioc crocant, a fost pe gustul celor trei, care i-au acordat mult râvnitul șorț.

Elena Băjan, învățătoare la o școală din București, a avut o surpriză extrem de plăcută din partea echipei MasterChef. Cei trei Chefi i-au făcut o vizită la școala unde aceasta predă pentru a o provoca să prindă gustul competiției, direct în curtea școlii! Având o oră la dispoziție, Elena a ales să pregătească un somon glazurat, preparat care i-a asigurat un loc în următoarea etapă a competiției.

Farfurii sparte la MasterChef

Kyriaki Papadopoulou, originară din Grecia, a venit aseară la MasterChef cu gândul de a-i cuceri pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean cu un preparat specific zonei natale: imperial piccata chicken. Dar înainte de a gusta, Chef Foa nu a ezitat să spargă câteva farfurii! Totul, în pași de dans specifici Greciei, alături de Kyriaki, care, în cele din urmă, a primit un șorț.

În același episod, Ana Lixandru, Andrei Isac, Andrei Voica, Cristina Ostrovschi, Eugen Popov, Irina Mațiaga, Ivona Monceanu, Serghei Savin, Iulian Sîrbu și Alexandru Tănase au reușit să impresioneze juriul cu preparate savuroase, precum perlă de doradă cu cardamon și sos de grapefruit și ratatouille cu calamata, Saint-honore Rosse sau cupă cu dulceață de roșii, cremă de iaurt și spumă de dovleac și morcov.

Prinde gustul competiției și în această seară, de la 20:30!

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor face cunoștință cu o nouă serie de concurenți dornici să-și demonstreze creativitatea culinară! Un al doilea concurent va lua șorțul de aur, distincția care-i garantează unul dintre cele 24 de locuri în bucătăria MasterChef!

În aceeași ediție, un șeic își va face apariția în platoul MasterChef. Cu un preparat insipirat din bucătăria orientală, acesta va încerca să cucerească cel puțin două răspunsuri afirmative pentru a continua călătoria culinară. Va reuși oare să-i înduplece pe cei trei Chefi? Deznodământul, în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *