metalshow

Romancierul deprimat Hank Moody isi continua lupta cu demonii

in sezonul 6 al serialului „Californication”, in premiera din 1 octombrie la Universal Channel

Al șaselea sezon al serialului Californication, care va avea premiera cu două episoade difuzate miercuri, 1 octombrie, la ora 23:00, la Universal Channel, îl readuce pe celebrul actor David Duchovny în rolul său premiat cu Globul de Aur – acela al scriitorului hedonist Hank Moody. Romancierul deprimat are, în continuare, probleme în a fi un tată bun pentru fiica lui, Becca (Madeleine Martin), şi ţine în continuare la mama ei – fosta lui iubită, Karen (Natascha McElhone).

În sezonul 6 din Californication celebra actriţă Maggie Grace („Lost: Naufragiaţii”) a jucat, în nouă episoade ale serialului, rolul celebrei groupie rock Faith, care are o relaţie neobişnuită cu Hank. Acesteia i se alătură, în două episoade, fostul coleg din „Lost: Naufragiaţii” Jorge Garcia (în rolul unei foste cunoştinţe a lui Faith).

Starul de comedie internaţional Tim Minchin joacă rolul lui Atticus Fetch, un star rock sărit de pe fix, care compune coloana sonoră pentru piesa de pe Broadway care adaptează romanul de succes al lui Hank. Fetch colaborează cu cinicul Hank la proiectul pe care cel dintâi îl numeşte „o operă rock despre cum dragostea învinge”. Celebrul rocker Marilyn Manson va avea şi el o apariţie specială.

Serialul Californication este creat de Tom Kapinos, care este şi producător executiv, alături de Duchovny.

Nu uitați: Californication, sezonul 6, va avea premiera miercuri, 1 octombrie, cu două episoade difuzate la ora 23:00, la Universal Channnel. În fiecare miercuri, la ora 23:00, vor fi difizate câte două episoade.

Bucuresti, 17.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *