free download 78 travel guides written by experts

Rolul Naarghitei i-a dat mari batai de cap lui Jorge

A tãiat un sari de 18.000 de euro pentru cã nu încãpea în el

Sâmbãta aceasta, ruleta „Te cunosc de undeva!” i-a adus lui Jorge un rol de zile mari. Îndrãgitul artist va fi Naarghita, o minunatã cântãreaţã în vogã în anii de dinainte ca Jorge sã se fi nãscut. Şi ca şi cum dicţia şi dansul nu ar fi fost suficiente, Jorge a avut o problemã şi cu sari-ul, unul foarte scump, care s-a dovedit a-i fi însã prea strâmt peste umeri. Şi cum erau în crizã de timp, Jorge nu a stat pe gânduri şi a bãgat foarfeca în sari, spre stupefacţia colegilor sãi. Nu rataţi o transformare absolut senzaţionalã, sâmbãta aceasta, de la 20:30, la „Te cunosc de undeva!”.

„Este cea mai grea transformare de pânã acum! E un stil pe care nu l-am abordat niciodatã, dar de care m-am îndrãgostit imediat! Sunt foarte multe lucruri la care nimic nu îmi e la îndemânã. E greu sã te sincronizezi cu echipa, cu dansatorii, şi sper din tot sufletul sã fiu pe placul juriului şi al publicului. Doar un elefant îmi mai lipseşte pe scenã!” a declarat Jorge.

La „Te cunosc de undeva” competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei 4 membrii ai juriului. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *