free download 78 travel guides written by experts

Rogalski Grigoriu Public Relations – singura agentie din Romania dublu premiata la IPRA

Asociatia Internationala a Relatiilor Publice (IPRA – www.ipra.org) a desemnat campania “What a fun time to be here!” castigatoare in doua categorii ale competitiei celor mai creative si eficiente campanii de PR din lume. Campania pentru lansarea Bucurestiului Virtual si crearea unei imagini autentice a Romaniei va fi premiata pe 30 octombrie, la Londra, in cadrul categoriilor “ePR and use of Internet” si “PR on a shoestring”

Campania de PR “What a fun time to be here!’’, realizata de Rogalski Grigoriu Public Relations  impreuna cu Chase Corp a fost desemnata castigatoare de catre IPRA, fiind apreciata pentru inovatia si creativitatea utilizarii mediului online pentru a construi reputatia unei tari. Este o tripla premiera pentru Romania – primul premiu de PR pentru o campanie in care publicul tinta a devenit ambasador al unei cauze, aceea de a demonstra ca Romania e o tara cu o mostenire culturala si spirituala care trebuie cunoscuta, militand activ pentru a castiga simpatia strainilor; primul premiu de PR obtinut de o agentie romaneasca pentru o campanie de PR online; prima agentie care castiga a doua oara Oscarul PR-ului, confirmand ca Romania poate fi in continuare o sursa de idei si bune practici la nivel global.

“Este un premiu pe care l-au castigat cei peste 40,000 de ambasadori virtuali ai brandului Romania, care au ales sa creeze experiente autentice de natura sa contracareze virulenta si subiectivismul presei internationale. Sunt fericita ca prin meseria noastra am contribuit la un proiect in care oamenii si l-au asumat ca pe un act de leadership spontan. Multumesc in mod special lui Victor Kapra de pe blogul caruia am aflat prima oara de ideea de a construi Romania in spatiul virtual si Aurei Tatu care a avut aceasta initiativa extraordinara de a crea o platforma in Second Life in care romanii sa se manifeste asa cum sunt in realitate si nu asa cum se crede ca sunt,” a declarat Eliza Rogalski, Managing Partner Rogalski Grigoriu Public Relations.

“Am pornit de la o idee simpla, aceea de a inspira tinerii sa fie mandrii de tara lor, sa ne cunoastem valorile si potentialul pentru ca Romania nu este cu nimic mai prejos de alte tari. Incercam sa schimbam o mentalitate, sa nu mai dam vina pe altii si sa incepem sa facem fiecare cate ceva. Second Life este cea mai avansata platforma virtuala, este pasul urmator in dezvoltarea internetului iar utilizatorii sai sunt, in general, tineri foarte inteligenti. Am format o echipa de voluntari care muncesc cu pasiune si cred in puterea “social media” – important e sa atingem inima utilizatorului din spatele avatarului. Este o misiune pe termen lung, am inceput-o in Second Life si in timp se va reflecta si in “Real Life”. Cele doua premii sunt o recunoastere foarte importanta si ne conving ca suntem pe drumul cel bun. Misiunea insa nu s-a incheiat!” a declarat Aura Tatu, Chase Corp.    

‘What a fun time to be here!’ este singura campanie premiata de IPRA in doua categorii anul acesta. In 2007, Rogalski Grigoriu Public Relations a castigat trofeul IPRA pentru lansarea laptelui proaspat de la Danone – “Cu drag pentru tine!”.

In acest an, juriul de la IPRA a ales 30 de finalisti dintr-o lista de 126 de campanii nominalizate, selectati din 342 de inscrieri provenite din 42 de tari. Categoriile in care a fost inscrisa ‘What a fun time to be here!’ sunt unele dintre cele mai disputate din competitie. Categoria PR on a Shoestring reuneste campaniile cu un grad de complexitate ridicat, “PR acrobatic”, iar categoria e-PR / Use of Internet premiaza ideile creative de PR dezvoltate in mediul on line.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *