Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Rogalski Grigoriu Public Relations comunica pentru compania suedeza Usitall

Începând din luna mai, Rogalski Grigoriu Public Relations va comunica pentru compania suedeză Usitall, un important jucător european pe piaţa producţiei de energie regenerabilă din deşeuri.

Rogalski Grigoriu Public Relations va oferi servicii de comunicare corporate, management al reputaţiei şi gestionare a situaţiilor de criză, vizând informarea publică referitoare la sistemul suedez de producere a energiei din deşeuri, precum şi atragerea interesului posibililor investitori pentru construcţia unor centrale Usitall în România.

„Rogalski Grigoriu Public Relations a întrunit toate exigenţele noastre, demonstrând că este o agenţie foarte bine structurată, profesionistă şi de încredere, fiind în acelaşi timp creativă şi inovatoare. Suntem nerăbdători să începem colaborarea cu ei în România, pentru a aduce pe piaţă soluţiile sustenabile de management al deşeurilor şi de producţie a energiei regenerabile”, a declarat Mattias Philipsson, CEO al Usitall”, a declarat Mattias Philipsson, CEO al Usitall.

„Producţia energiei din deşeuri este în plină dezvoltare pe pieţele europene. In Suedia doar 1% din gunoiul menajer ajunge la groapa de gunoi, restul este fie reciclat, fie recuperat. Suntem onoraţi de parteneriatul cu Usitall şi entuziasmaţi că ne putem folosi expertiza şi creativitatea de a pune pe agendă subiectul producţiei energiei prin valorificarea deşeurilor urbane”, a declarat Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Usitall este o companie suedeză cu o experienţă de peste 30 de ani în construcţia şi operarea centralelor de cogenerare ce funcţionează prin valorificarea deşeurilor municipale. Avantajul sistemului Usitall de producere a energiei constă în faptul că foloseşte o resursă regenerabilă produsă local – gunoiul municipal – care poate înlocui cu succes combustibilii fosili pentru generarea de energie termică şi electrică la preţuri competitive.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *