free download 78 travel guides written by experts

Rogalski Grigoriu PR comunica pentru YorkTest Romania

Rogalski Grigoriu Public Relations va oferi consultanţă de comunicare şi servicii de media relations pentru Gaya Health Services, companie care lansează un test medical inovator pe piaţa din România.

Rogalski Grigoriu va coordona comunicarea pentru lansarea brandului York Test în România, un test menit să depisteze intoleranţa alimentară la peste 100 de tipuri de alimente. Agenţia va dezvolta viitoarele campanii de comunicare ale companiei, va implementa toate acţiunile adresate grupurilor ţintă ale brandului şi va oferi servicii de crisis management şi de brand communication pentru reţelele sociale.

“Cred cu tărie în implicarea şi dedicarea cu care echipa Rogalski Grigoriu ne va susţine în lansarea testului de intoleranţă alimentară, a York Test-ului, în România. Profesionistele de la Rogalski Grigoriu au înţeles cu exactitate complexitatea produsului nostru, mai departe ştiu ce au de făcut,” a declarat Amira Syoufi, Country Manager Gaya Health Services.

“Este o provocare să construieşti un brand exclusiv prin instrumente specifice PR-ului şi de asemenea să intri într-o zonă de piaţă în care nu a mai comunicat practic nimeni. În plus, cea mai mare parte a echipei Rogalski Grigoriu are o preocupare deosebită pentru o nutriţie şi un stil de viaţă sănătoase, aşadar cu toţii suntem entuziasmaţi”, spune Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu PR.

York Test Laboratories activează la nivel mondial de peste 25 de ani şi desfăşoară activităţi de pionerat în domeniul testării intoleranţei alimentare şi nutriţiei. Compania a fost apreciată de Regina Marii Britanii, care i-a acordat Premiul pentru cea mai de succes şi inovativă companie. Mai multe informaţii despre testul de intoleranţă alimentară York Test se găsesc la www.yorktest.ro, iar în România acesta este disponibil la sediul Gaya Health Services din Calea Dorobanţi nr. 42.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *