metalshow

Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea pentru Adecco,

cel mai mare jucator din domeniul resurselor umane

Începând cu luna noiembrie, agenția Rogalski Damaschin Public Relations gestionează comunicarea pentru Adecco, liderul global și local al pieței de management al resurselor umane.

Agenția va asigura consultanța strategică, managementul relației cu liderii de opinie și comunicarea proiectelor flagship ale Adecco, precum Global Talent Competitiveness Index, Alliance for Youth, Athlete Career Program și Adecco Team Tokyo 2020. Colaborarea are în vedere creșterea vizibilității brandului în rândul românilor în căutare de lucru sau de noi oportunități în carieră și poziționarea Adecco ca un partener “one stop shop” pentru companiile care își extind operațiunile în România.

„Piața muncii din România este în continuă dezvoltare, iar găsirea și păstrarea talentelor devine una dintre cele mai importante preocupări ale firmelor și antreprenorilor. Colaborarea cu Rogalski Damaschin, un lider în comunicarea corporate, ne va ajuta să poziționăm brandul Adecco ca inovator și furnizor de top de soluții eficiente în domeniul gestionării resurselor umane. Dăm astfel o dimensiune nouă comunicării noastre cu publicul larg și managerii de HR precum, cu instituțiile relevante ale statului și cu sectorul neguvernamental. Așteptăm cu interes să inițiem împreună cu Agenția o serie de proiecte care să confirme promisiunea noastră: «Better work. Better life»”, a declarat Florin Godean, country manager Adecco România.

Lider global pe piața resurselor umane

Prin expertiza sa globală, Adecco oferă soluții atât pentru forța de muncă flexibilă cât și pentru personalul calificat. În cazul ambelor abordări ale pieței, compania se concentrează pe excelența operațională, specializare și modele eficiente de abordare a provocărilor din fiecare segment. Adecco îi încurajează pe angajații actuali și viitori să vadă oportunitatea în toate formele sale, să accepte provocările cu încredere și, împreună cu liderul pieței, să contribuie la schimbarea modului cum va arăta serviciul viitorului.

Despre Adecco

Grupul Adecco este liderul pieței furnizorilor de soluții de resurse umane, cu peste 32.000 angajați full time și circa 5.100 de sucursale în peste 60 de țări. Adecco oferă o paletă variată de servicii, conectând în fiecare zi circa 700.000 de asociați cu firmele în căutare de forță de muncă. Serviciile oferite de Adecco pot fi încadrate în următoarele categorii: angajari temporare, plasare permanenntă, tranzița carierei și dezvoltarea de talente precum și outsourcing și consultanță. Grupul Adecco are sediul în Zurich-Glattbrugg, Elveția, este una din companiile cuprinse în topul Fortune Global 500 și este listată la bursa de valori elvețiană.
Despre Adecco România

Adecco România este cel mai mare jucător din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piață de aproape 25% și cu o cifră de afaceri de peste 52 de milioane de euro, în 2014. Adecco România gestionează 8.000 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu 400.000 de candidați și deservește zilnic 362 de clienți. Echipa Adecco numără, în România 150 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training..

Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *