free download 78 travel guides written by experts

Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea Bunge Prio in Romania

Rogalski Damaschin Public Relations gestionează începând din luna iunie comunicarea în România a companiilor din grupul Bunge Prio, unul dintre liderii globali în domeniul agribusiness și alimentar. Agenția va asigura servicii de consultanţă strategică, corporate PR şi consumer PR, gestionând atât reputația brandului corporate cât și interacțiunea cu liderii de opinie și consumatorii celor două branduri lider aflate în portofoliul companiei – Floriol și Unisol.

Selecția agenției a fost făcută în urma evaluării portofoliului de clienți, proiecte și expertize similare și a viziunii echipei de consultanți asupra comunicării grupului pe piața din România.

“Așteptăm cu interes să inițiem o serie de proiecte alături de echipa Rogalski Damaschin, în care avem încredere că ne va susține obiectivele cu aceeași viziune proaspătă și argumentată cu care ne-au câștigat încrederea de-a lungul procesului de selecție,” a declarat Giovanni Quaglia, Director General al Bunge Prio.

Colaborarea include serviciile cheie ale agenției – strategie de comunicare, strategie de conținut, relatii cu mass-media, social media și evenimente.

Despre Bunge Prio

Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Martifer, care integrează capacitățile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele două companii în România si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanți traderi de pe piața locală și lider în piața de ulei îmbuteliat și în producția de bio-diesel. Prin facilitățile sale integrate de producție din Buzău și Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Bunge Limited (www.bunge.com, NYSE: BG) este un lider global în domeniul agribusiness și alimentar, operând în peste 40 de țări cu 35,000 de angajați. Bunge comercializează, depozitează și transportă semințe oleaginoase si cereale pentru clienți din toată lumea. Compania procesează semințe pentru a produce uleiuri comestibile și industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor; de asemenea prelucrează trestie de zahăr pentru a obține zahăr și etanol. Bunge este activ și în domeniul morăritului cerealelor (grâu, porumb și orez) din care obține ingrediente utilizate de companiile din domeniul alimentar dar comercializeaza de asemenea si fertilizanti in America de Sud. Fondată în 1818, compania are sediul în White Plains, New York.

Martifer (www.martifer.com) este un grup industrial multinational fondat in 1990, cu sediul in Oliveira de Frades, Portugalia, având 3500 de angajați în toată lumea și activități în domeniul construcțiilor metalice, energiei solare, bio-diesel și agricultură. Rogalski Damaschin Public Relations este agenția de PR care susține că prin comunicare întreaga comunitate poate să evolueze, într-o perioadă în care consumatorii au așteptări din ce în ce mai mari de la branduri, companii şi lideri. Misiunea agenţiei este să creeze un impact social și economic pozitiv, prin idei care inspiră schimbarea în bine. Astfel, agenția promovează în practica şi limbajul curent al PR-ului conceptul de “good advocacy”, care desemnează o comunicare militantă, onestă și creativă, de natură să genereze conținut valoros și rezultate pozitive atât pentru companii, cât şi pentru consumatori. Agenţia se structurează în două arii de specialitate: consumer PR, coordonată de Alina Damaschin, în calitate de Creative Leader şi corporate PR, divizie coordonată de Eliza Rogalski, în calitate de Strategy Leader.


Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *