creative night talks

ROG Phone 3 este disponibil în România

  • Configurație de vârf: Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus, ecran AMOLED cu rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms, baterie de 6000 mAh
  • Echipat pentru gaming: Software X Mode; noile butoane virtuale AirTrigger 3 cu senzor de mișcare; sistem audio GameFX tunat de Dirac; o gamă largă de accesorii
  • Disponibil în România: Aflat în oferta magazinelor specializate la un preț aproximativ de 4999 lei (taxe incluse)

Cel mai puternic telefon de gaming, ROG Phone 3, este acum disponibil în România. Telefonul are la bază cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu funcții Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, răcire GameCool 3 și comunicații 5G. Ecranul AMOLED, cu diagonala de 6,59 inchi și frecvența de 144 Hz oferă culorii vii și precise, care îmbunătățesc dinamica și fac momentele din joc mai plăcute.

Configurație de vârf

ROG Phone 3 este construit pe baza celei mai puternice platforme mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Chipsetul este răcit cu o soluție GameCool 3 și este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

ROG Phone 3

ROG Phone 3 dispune de cel mai bun ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi și o acuratețe a culorilor Delta-E

Echipat pentru gaming

Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile de succes ale modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând și mai ușoară dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Bateria internă cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme de economisire a energiei, inclusiv o funcție de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații.

Preț și disponibilitate

ROG Phone 3 este disponibil în magazinele specializate din România la prețul de aproximativ 4999 lei (taxe incluse).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *