free download 78 travel guides written by experts

RODIPET la Salonul de Carte si Presa

RODIPET participa in perioada 8-12 martie la Salonul de Carte si Presa din Bucuresti, la Muzeul National de Istorie a Romaniei.

SC  RODIPET SA, cea mai mare retea de distributie de presa din Romania, prin intermediul Departamentului Carte si Multimedia, si-a diversificat serviciile, intrand in domeniul cultural, prin vanzarea de carte si promovarea si implementarea de programe educationale.

RODIPET distribuie peste 2.400 de titluri de carte, structurate pe domenii si subdomenii, incepand de la carti specializate si terminand cu cele pentru divertisment: arta, arhitectura, beletristica, carte pentru copii, carte scolara, carte straina, comunicare, mass-media, cunoastere, autoeducare, cursuri de limbi straine, dictionare, divertisment, sport, turism, economie, filosofie, geografie, informatica, invatamant, educatie, lingvistica, literatura, religie si teologie, stiinte, etc.

O parte din aceste titluri vor putea fi cumparate in perioada targului cu preturi promotionale.

Partenerii nostri sunt edituri de prestigiu, atat din tara, cat si din strainatate. RODIPET colaboreza cu numeroase edituri de carte si tiparituri din Romania: Editura ASE (Academia de Studii Economice), Curtea Veche, RAO, Teora, ERC Press, House of Guides, All Beck, Editura Didactica si Pedagogica,  Alcris. Aceste produse sunt distribuite prin reteaua RODIPET (chioscuri, shopuri si librarii – peste 1400) extinsa pe intreg teritoriul Romaniei. 

Experienta RODIPET in domeniul distributiei de carte a permis incheierea de parteneriate cu edituri si distribuitori din strainatate (America şi Europa de Vest ): Reed Publishers, John Wiley, Butterworth Heinemann, Hearst, Mosby, Lippincott, Blackwell.

Departamentul Carte si Multimedia al RODIPET utilizeaza la maximum facilitatile oferite de reteaua si logistica de distributie a presei, dar si a elementelor specifice distributiei de carte – contactarea universitatilor, scolilor, gradinitelor, diverse institutii culturale, in vederea crearii de noi puncte de vanzare.

Prin parteneriatul cu Academia de Studii Economice, peste 14.000 de studenti beneficiaza de cardul Rodipet, prin intermediul caruia ei cumpara suportul de curs si cartile de specialitate necesare studiului. Pana la sfarsitul anului 2006 vor fi semnate alte parteneriate cu Universitati din Romania, prin care alti 50.000 de studenti vor beneficia de acest sistem.
Tot in baza parteneriatului cu Academia de Studii Economice , peste 1.600 de studenti fac stagii de practica in agentiile Rodipet din toate centrele universitare din Romania.

RODIPET a investit substantial in distributia de carte, in acest sens evidentiindu-se mai multe directii de dezvoltare a serviciilor destinate consumatorilor de produse culturale: realizarea unei retele de librarii RODIPET; amenajarea unor chioscuri de presa in centre de carte (cel putin un centru in fiecare mare oras, resedinta de judet); realizarea de expozitii de carte in parteneriat cu institutii culturale; introducerea unei sectiuni destinate vanzarii online de carte pe http//:shop.rodipet.ro, unul dintre cele mai mari magazine virtuale din Romania destinat presei, cartilor si produselor multimedia.

Va asteptam sa ne vizitati la Muzeul National de Istorie a Romaniei (Calea Victoriei nr.12 Bucuresti , vizavi de CEC) dupa cum urmeaza:
8 martie – la orele 13 deschiderea oficiala, urmata de programul de vizitare pana la 19.
9-11 martie – program de vizitare: 10-19
12 martie – program de vizitare: 10-16.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *