free download 78 travel guides written by experts

Rodica Popescu Bitanescu, in hohote de ras la “Plasa de stele”

Rodica Popescu Bitănescu participă la un concurs de râs la “Plasa de stele”! Marţi, 4 octombrie, de la 20.20, telespectatorii Antena 1 vor afla informaţii inedite despre îndrăgita artistă într-un interviu de senzaţie ticluit cu măiestrie de Viorel Gaiţă.

Actriţa va dezvălui în premieră faptul că în trecut a făcut striptease. Decizia de a face acest lucru a venit firesc, actriţa pierzându-şi la un moment dat fusta pe scenă. După ce a realizat că a rămas fără fustă într-o sală arhiplină, Rodica Popescu Bitănescu a strigat “începe stripteasul”, aruncând dramatic fusta în culise. Astfel ar arăta răspunsurile răstălmăcite ale îndrăgitei artiste, într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”.

Tot în cadrul acestui interviu, telespectatorii vor descoperi că actriţa a făcut antrenament la Dinamo pentru a învăţa să râdă. La Dinamo a învăţat şi să stea în mâini un sfert de oră. Pentru a demonstra că formarea i-a fost de folos, Rodica Popescu Bitănescu a acceptat să participe la un concurs de râs concurând împotriva campioanei la râs pe Bucureşti pentru un sejur în Bali.

Politica a fost un subiect important de discuţie, actriţa expunându-şi părerea despre femeile în politică şi povestind cum l-a surprins pe Crin Antonescu sforăind la una din piesele sale.

Întrebată cum vede relaţiile dintre femei şi bărbaţi, Rodica Popescu Bitănescu a răspuns: “Noi, femeile, îi încercăm pe bărbaţi ca pe pepeni, pe mai mulţi”. Curiozitatea lui Viorel Gaiţă a făcut şi următoarea întrebare să apară: cum anume îi încearcă Rodica Popescu Bitănescu pe bărbaţi? Răspunsul a fost bineînţeles în acelaşi registru: “Mă uit la codiţă, dacă e mai uscată aşa, făcută…”

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *