metalshow

Rockstar Energy Drink prezintă cel mai mare show urban de FMX organizat în România

Spectacolul marchează debutul european al turneului Flying Rockstar Energy Tour

Rockstar Energy Drink lansează la București, pe 21 mai, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi şi acrobaţii la înălţime, pe motoare, realizate de staruri internaţionale FMX.

În deschiderea concertului Forza ZU din Piața Constituției, începând cu ora 13.30, spectatorii sunt invitaţi la un show live unic în România, cu multă adrenalină, zgomot de motoare şi momente cu respiraţia tăiată pregătite cu energie de Rockstar. Evenimentul marchează debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentații în trei oraşe din Europa: Bucureşti, Varşovia şi Praga. Intrarea este liberă.


Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) şi William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregătit pentru publicul din Bucureşti o sesiune de trickuri senzaţionale pe muzică rock live. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat în palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint şi bronz la diferite competiţii internaţionale. Pentru a vedea o mică parte din show-ul pe care îl vor prezenta cei cinci rideri accesaţi spotul video: 

Invitaţia oficială din partea lui Libor Podmol o puteţi vizualiza în filmul postat pe pagina de Facebook Rockstar Energy România:

„Prin organizarea primei ediţii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem să familiarizăm publicul din România cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implică multă pasiune, energie şi muncă, şi care merită să fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au în portofoliu multe premii internaţionale şi credem că vor cuceri publicul prin efervescenţa lor, ingredient ce se găseşte şi în ADN-ul Rockstar”, a spus Cristina Radu, Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo România.


Rockstar Energy Drink este disponibil pe piaţa din România din anul 2014. Băutura se găseşte în variantele Rockstar Original, Rockstar Xdurance și Rockstar Guava, la 0,25 ml.

Freestyle Motocross, cunoscut şi sub denumirea de FMX, este un sport extrem. În această disciplină a sportului motocross, rideri curajoşi fac salturi de câţiva metri în înălţime şi/sau lungime, în timpul cărora execută trickuri ce sfidează gravitaţia, oferindu-le spectatorilor experienţe de neuitat.


Despre Rockstar Energy Drink

Rockstar Energy Drink a fost fondat în anul 2001 şi poate fi acreditat ca acel brand care a redefinit categoria de băuturi energizante şi gama extinsă de arome. Produsele din portofoliul mărcii se adresează consumatorului sociabil, energic și cu un stil de viață activ 24/7. Având în prezent miliarde de doze vândute, Rockstar se clasează în top 3 energizante în lume. Rockstar Energy Drink este prezent în peste 30 de țări, printre care SUA, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irelanda, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Polania, Slovacia, Spania, Suedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *