free download 78 travel guides written by experts

„Rocker-ul” Marcel Pavel vine la „Televiziunea copiilor”

Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” continuă sâmbătă, ora 10.10, la TVR 1

Ediţia din 28 aprilie a emisiunii Televiziunea copiilor de la TVR 1, coordonată de Titus Munteanu, vine cu noi momente de interes pentru cei mici şi cu un alt invitat special din lumea muzicii uşoare: Marcel Pavel. De asemenea, continuă concursul iniţiat la începutul lunii aprilie, care va duce o clasă întreagă de elevi la celebrul Disneyland, în Paris!

Marcel Pavel le povesteşte protagoniştilor Televiziunii copiilor despre anii lui de rocker, despre experienţa de baterist, dar şi despre transformarea sa spectaculoasă în solist vocal şi notorietatea pe care a căpătat-o în urma acestui fapt. Le explică celor mici ce înseamnă să fii îndrăgostit lulea şi le oferă o piesă de ţinută, celebra arie „Nessun Dorma”, de Giacomo Puccini.

Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” este în plină desfăşurare la Televiziunea copiilor. El continuă până în finalul lunii iunie, când echipa câştigătoare va fi trimisă de agenţia Perfect Tour într-o excursie incredibilă la Disneyland Paris. Clasele se înscriu pe pagina de Facebook a Televiziunii copiilor (https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor), iar echipele participante se pun pe treabă, pregătind torturi aniversare pentru împlinirea a 20 de ani ai celebrului parc de distracţii din Franţa.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *