free download 78 travel guides written by experts

“Rock the fashion!” cu Black Widow

– concurs de creație vestimentară și design –

Magazinul Black Widow lansează concursul de creație și design vestimentar “Rock the fashion”, ce se va desfășura în perioada 10 martie – 23 aprilie 2011, exclusiv online pe pagina de Facebook.

Black Widow sprijină creativitatea și libertatea de exprimare a preferințelor și a stilului, oferind șansa participanților de a-și vedea creațiile trecând de pe schiță direct în vitrina magazinului.

Pentru că și Black Widow este un concept unic în România, concursul urmează același tip de format, unul original și unic.

Hainele Black Widow te pun în valoare pe tine, așa cum ești, așadar pune-ți și tu în valoare creativitatea și originalitatea, arătând tuturor cine ești prin intermediul creației tale.

Dacă talentul îți va fi recunoscut, noi te premiem. Cum? Vom produce câte o serie limitată din fiecare creație câștigătoare și o vom comercializa în magazinele Back Widow. Ca să nu uiți de realizarea ta și de aprecierea primită, vom avea grijă să ai în permanență un reminder în garderoba ta, așa că vei primi gratis un exemplar vestimentar din propria creație.

Pe lângă asta, pentru că știm că o imagine transmite mai mult decât o mie de cuvinte, ai opțiunea de a poza ca model pentru propria creație.

Concursul se va desfășura în mai multe etape, în perioada martie – aprilie 2011. Fiecare etapă va avea o temă diferită, având la bază propuneri de creații pentru diferite obiecte vestimentare. Participanții la concurs vor posta schițele cu propuneri pe pagina de Facebook a magazinului, acestea putând fi admirate și votate de vizitatori. Cu cât mai multe voturi, cu atat mai multe șanse de câștig! Pentru că, la sfârșitul fiecărei etape de concurs, va fi ales un câștigător, pe baza “Like”-urilor primite pe pagina de Facebook.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul oficial, consultă site-ul www.blackwidow.ro, secțiunea Concurs – Regulament oficial.

Black Widow – magazin de haine si accesorii cu accente rock, gotic, punk – este un concept unic în România încă din anul 2008. Colecțiile sunt creație proprie și pun accentul pe originalitate și pe exprimarea personalității prin intermediul stilului vestimentar.

Pentru că hainele nu mai au doar o utilitate practică, ci reprezintă și un sistem de semnificații care ne reflectă statutul social, valorile și ne ajută să ne exprimăm personalitatea, Black Widow a luat ființă pentru satisfacerea celor mai particulare preferințe în materie de stil vestimentar rock.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *