free download 78 travel guides written by experts

Rochia Romanitei-cea mai licitata de romani-Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009, continua

Rochia donata de catre Romanita Iovan pentru Licitatia Caritabila pentru copii, editia 2009, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta, este cel mai licitat obiect de pe site-ul okazii.ro. Pe locul doi se afla tabloul „Vis de iarna”, semnat de Nicolae Savopol si daruit de Andrei Hrebenciuc.

Se pare ca obiectele donate de Romanita Iovan au mare succes in randul romanilor. Papusa din portelan pe care a donat-o, a fost adjudecata rapid de Roberta Anastase pentru 1000 RON, inca de la Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009, organizata de salt&pepper catering, care a avut loc la Corte del Fiesta, Snagov. Acum, tot un obiect donat de Romanita, o rochie turcoise din tul cu broderie, din colectia Blue Symphony, a inregistrat cele mai bune oferte, pe site-ul de licitatii okazii.ro si a ajuns la suma de 870 RON. Tabloul din colectia lui Andrei Hrebenciuc, „Vis de Iarna” de Nicolae Savopol, cu dedicatia pictorului pentru tanarul Hrebenciuc, se afla pe locul doi, cu o ultima oferta de 405 RON, pana in acest moment.

Astazi este ultima zi in care se mai pot dona doi euro la numarul numarul 858, modalitate prin care oricine a putut sustine Asociatia Inima Copiilor, pentru infiintarea primei sectii de cardio-chirurgie pentru copii, la spitalul „Marie Curie”. Desi campania se incheie astazi, eforturile pentru strangerea fondurilor nu au luat sfarsit. Orice suma donata in plus este binevenita pentru utilarea sectiei, care, in sfarsit, datorita sustinerii de care s-a bucurat, poate fi deschisa. salt&pepper catering si Corte del Fiesta s-au alaturat si ele acestei cauze, organizand „Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009”, la Corte del Fiesta, Snagov, in data de 16 iunie 2009. Cel mai bine vandut obiect al evenimentului, au fost manusile lui David Coulthard, care au fost adjudecate de catre Rocsana Marcu, pentru suma de 4000 RON.

Obiectele neadjudecate, se vor afla pana pe 15 august, pe okazii.ro, cel mai mare site de comert electronic din Romania. Obiectele ramase sunt: un Chevrolet Camaro din anul 1977 donat de BGS, un tablou de la emisiunea „Genialii” primit de Alexandru Arsinel, un outfit din colectia Wilhelminei Arz, un duplicat al discului de aur primit de Andreea Antonescu, costumul purtat de Anca Badiu in videoclipul Class „Singura iubire”, vesta purtata de Dan Chisu in calatoria facuta in jurul lumii, o masinuta pentru copii, de teren, care a apartinut lui Leon Craioveanu, fiul Mihaelei Cernea, rochia purtata de Cosmina Pasarin in ultimul episod din "Ciquititas", de la Kanal D, alaturi de Emil Hossu, Ileana Lazariuc, Alexandru Bindea si Rocsana Marcu, un set de bijuterii care au apartinut fetitei cuplului Dana Nalbaru&Dragos Bucur, Sofia, corsetul norocos de pe coperta ultimului album Demmo, Cantecul meu, facut la comanda, manual, dupa modelul si coloritul indicat de Anamaria Ferentz si albumul, o icoana din lemn donata de Virgil Iantu, un set de bijuterii din argint, din colectia personala a Lizei Panait, care are o vechime de 25 ani, rochia Valentino a donata de Marie-Rose Mociornita si care a fost purtata la un eveniment de strangere de fonduri pentru Centrul de Studii pentru Medicina Paleativa – Hospice “Casa Sperantei”, eveniment la care a participat si ducesa de Norfolk, sandalele purtate de Oana Turcu la prima intalnire cu Cristi Brancu, o casca din paiete, lucrata manual, de catre o ruda draga Ritei Muresan, un ursulet maron din plus, plimbat prin tara de Lavinia Sandru, in cadrul campaniilor de ecologizare, o icoana din lemn primita la cununie de catre cuplul Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, un set din argint de bijuterii donat de Monica Anghel, din argint, Birches in autumn 2, editie limitata, o fotografie realizata de catre artistul Nicolae Cosniceru, o jacheta din blana de vulpe, din colectia Florei Nastase , "Agenda de fapte bune” donata de Mihaela Radulescu, o medalie primita de catre Viorel Lis, in timpul mandatului de Primar al Bucurestiului si tot din partea acestuia, o sticla uriasa de sampanie , cu fotografia fostului Primar al Bucurestiului.

Pentru Okazii.ro, cel mai mare site de comert electronic din Romania, licitaţiile cu scop caritabil reprezintă o tradiţie. Site-ul a numarat de-a lungul timpului donatii din partea mai multor personalitati: Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Julio Iglesias, Andreea Raicu, Leonard Doroftei, Loredana Groza, Răzvan Lucescu si altii, care au donat articole vestimentare sau trofee, spre a fi licitate pentru cazuri umanitare. De aceasta data, s-au alaturat eforturilor salt&pepper catering, Corte del Fiesta si Asociatiei Inima Copiilor, pentru a sustine infiintarea primei sectii de cardio-chirurgie, dedicata exclusiv copiilor, in cadrul spitalului „Marie Curie”.

Bucuresti, 15.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *