free download 78 travel guides written by experts

Roche Romania Diabetes Care lanseaza “Trusa promotionala Accu-Chek Active”

Roche Romania Diabetes Care vine in sprijinul pacientilor diagnosticati cu diabet cu o noua solutie: “Trusa promotionala Accu-Chek Active” . Aceasta este o trusa completa, cu ajutorul careia persoanele cu diabet nu numai ca-si vor putea monitoriza singuri valorile glicemiei, dar isi vor putea ajusta regimul alimentar astfel incat fiecare masa sa devina delicioasa. Pentru persoanele cu diabet este foarte important sa stie ce cantitate de carbohidrati consuma pe parcursul unei zile. Tratamentul prescris de medic poate avea succes in a controla diabetul numai daca este insotit de un stil de viata echilibrat, iar alimentatia ocupa cel mai important loc.

„Trusa promotionala Accu-Chek Active” contine:
· 1 glucometru
· 10 teste
· 1 dispozitiv de intepare
· 10 lantete
· 1 cantar de bucatarie
· 1 brosura cu doua retete pentru Craciun
· 1 ghid nutritional de buzunar

“Trusa promotionala Accu-Chek Active” va fi disponibila in farmacii in perioada 1 – 30 noiembrie 2012, in limita stocului disponibil. Persoanele care doresc sa aiba un control comod, eficient si real al diabetului, vor gasi in aceasta trusa sistemul de masurare al glicemiei Accu-Check Active, dar si elementele cu caracter educativ care ajuta persoanele cu diabet sa mentina sub control valorile glicemiei printr-o alimentatie adecvata, fara a pierde savoarea gustului. Cantarul de bucatarie cu afisaj electronic impreuna cu ghidul nutritional de buzunar vine in ajutorul pacientilor cu diabet care sunt permanent interesati de nutritie.

Pentru informatii despre solutiile oferite de Accu-Chek pentru gestionarea diabetului, persoanele interesate pot suna la Helpline Accu-Chek 0800 080 228, numar de telefon gratuit, apelabil din orice retea sau pot vizita pagina de internet www.accu-chek.ro. De asemenea, informatii utile despre monitorizarea corecta a glicemiei si nutritie pot fi gasite si pe pagina noastra de facebook si pe You Tube.

In acest fel, Roche Romania Diagnostics Division prin brandul Accu-Chek isi respecta promisiunea de a veni in permanenta cu noi solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real.

Despre Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care este pionier in ceea ce priveste dezvoltarea sistemelor de automonitorizare a glicemiei si este lider mondial in sisteme si servicii destinate managementului diabetului. De peste 35 de ani, marca Accu-Chek s-a dedicat descoperirii de solutii care sa permita persoanelor cu diabet sa traiasca o viata normala si activa, iar medicilor sa le ofere posibilitatea de a gestiona cât mai corect starea pacientilor. Astazi, portofoliul Accu-Chek ofera persoanelor cu diabet si profesionistilor din domeniul medical produse si solutii inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient si real, incepand cu monitorizarea glicemiei, continuand cu gestionarea informatiilor si apoi trecând la administrarea insulinei. Marca Accu-Chek cuprinde glucometre, sisteme de administrare a insulinei, dispozitive de intepare, sisteme de management al datelor si programe de educatie – conducand spre rezultate medicale imbunatatite. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.accu-chek.ro.

Despre Roche

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2011, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 8 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2011, Grupul Roche a raportat vanzari de 42,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro.

Toate marcile folosite sau mentionate in acest comunicat de presa sunt protejate de lege.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *