free download 78 travel guides written by experts

Roche extinde oferta pentru Illumina Inc. pana la 51.00 dolari pe actiune

Roche a anunţat ca a extins oferta pentru achizitionarea tuturor actiunilor publice de la Illumina, Inc. pana la 51.00 dolari per actiune in numerar. Toate celelalte termene si conditii ale tranzactiei raman neschimbate.

Severin Schwann, CEO al Grupului Roche a declarat: “Ca urmare a discutiilor avute cu actionarii Illumina suntem interesati sa acceleram procesul de preluare. Ca urmare a acestui fapt, extindem oferta noastra financiara la 51.00 dolari per actiune. Asteptam cu nerabdare posibilitatea unei finalizari rapide care sa ofere valoare imediata actionarilor Illumina”.

In data de 27 ianuarie 2012, Roche si-a anuntat propunerea de achizitionare a tuturor actiunilor restante de la Illumina. Inc. pentru 44,50 de dolari per actiune in numerar, ceea ce reprezenta aproximativ 5,7 miliarde de dolari.

In urma acestei potentiale achizitii, competentele Roche Diagnostics si Illumina – principalul furnizor de sisteme integrate pentru secventierea ADN – ar consolida pozitia Roche in secventiere si microarray, pentru a raspunde cererii in crestere pentru solutii genetice. In plus, experienta vasta a Roche in diagnosticare si prezenta sa la nivel mondial vor contribui la accelerarea tranzitiei secventierii ADN în diagnosticul clinic si de rutina. Secventierea ADN va ajuta la descoperirea biomarkerilor complecsi care ar putea deveni teste de diagnosticare de tip companion, asociate cu tratamente specifice pe termen lung.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *