free download 78 travel guides written by experts

Roche Children’s Walk 2013 – 10 ani de caritate

Roche România se alătură astăzi, 14 iunie 2013, colegilor din alte peste 100 de filiale ale companiei din întreaga lume, pentru cea de-a zecea ediţie a Roche Children’s Walk, o iniţiativă globală a Grupului Roche ce îşi propune să strângă fonduri destinate asistenţei pe termen lung a copiilor din Malawi şi din alte zone ale lumii.

Roche România participă pentru al treilea an consecutiv la Roche Children’s Walk. Astfel, proiectele de responsabilitate socială devin tradiţii pentru Roche România.

«Este al treilea an în care angajaţii Roche România îşi exprimă solidaritatea faţă de copiii care au nevoie de ajutorul nostru, participând la a zecea ediţie a Roche Children’s Walk. Mă bucur că si anul acesta, angajaţii Roche România au fost foarte receptivi şi au răspuns acestui apel umanitar. Doresc să le mulţumesc că s-au alăturat colegilor lor din întreaga lume, în acest proiect global şi să-i felicit pentru lucrurile minunate pe care le-au făcut în cadrul acestui eveniment caritabil.», a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche România.

Donaţiile angajaţilor Roche România vor fi destinate, în proporţie de 50% proiectelor pe care Roche, în colaborare cu UNICEF şi European Coalition of Positive People le desfăşoară în Malawi, iar cealaltă jumătate a sumei strânse în România cu ocazia acestui eveniment va fi direcţionată către diverse iniţiative caritabile locale.

Din sumele donate de angajaţii Roche România la ediţia din anul 2012 a Roche Children’s Walk au fost achiziţionate articole necesare ingrijirii celor 20 de copii cu dizabilităţi, cu vâste cuprinse între 6 luni şi 2 ani abandonaţi la secţia de pediatrie a Spitalului Sfanta Maria din Iaşi. Aceşti copii au primit scutece de unică foloşinţă, detergenţi şi produse de îngrijire corporală pentru mai mult de 3 luni.

Iniţiat în anul 2003, Roche Children’s Walk serbează anul acesta 10 ani de tradiţie. De-a lungul timpului, la acest proiect au participat peste 115.000 de angajaţi Roche din întreaga lume. Până în prezent, prin intermediul Roche Children’s Walk s-au strâns aproximativ 9,6 milioane de franci cu ajutorul cărora au fost asistaţi peste 17.000 copii orfani din Malawi. De asemenea, au fost oferite peste 5.600.000 de mese calde, 30.000 de uniforme şcolare şi au fost construite şi mobilate 18 săli de clasă în care au fost distribuite peste 6000 de cărţi. În cadrul aceluiaşi program au fost instruiţi în jur de 200 de profesori şi peste 4000 de tineri au învăţat meserii practice precum tâmplăria, tinichigeria sau croitoria.

Bucuresti, 14.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *