free download 78 travel guides written by experts

Robin Sharma deschide sezonul de toamna „Garantat 100%”

Cătălin Ştefănescu revine cu ediţii în premieră ale întâlnirilor de duminică seara, printr-o emisiune eveniment, alături de unul dintre cei mai mari experţi în dezvoltare personală şi leadership la nivel mondial. Pe 18 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 22.30.

Eşti o persoană pentru care, în luarea unei decizii, primează educaţia sau distracţia? Crezi în soluţii magice sau în puterea ideilor? Te caracterizează stabilitatea sau schimbarea, în momentele de criză? Alegi întotdeauna calea uşoară sau preferi provocările, atunci când te implici într-un proiect? În funcţie de răspunsul fiecăruia dintre noi la aceste întrebări, Robin Sharma, unul dintre cei mai importanţi experţi în leadership şi dezvoltare personală din lume, poate spune dacă suntem leaderi înnăscuţi sau victime perfecte ale sistemului. Venit în România anul acesta pentru a vorbi despre cele mai potrivite căi spre succes, Robin Sharma deschide sezonul Garantat 100% al toamnei 2015. Cătălin Ştefănescu promite o primă ediţie eveniment a emisiunii, ce poate fi văzută duminică, 18 octombrie, de la ora 22.30, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Autorul a 15 cărţi bestseller, care au schimbat mentalităţi şi vieţile mai multor milioane de oameni, vorbitor motivaţional de succes pe teme de leadership şi dezvoltare personală, Robin Sharma îşi împărtăşeşte cunoştinţele peste tot în lume, prin conferinţe sau workshop-uri despre principii şi tehnici de leadership. A fost consultant pentru zeci de companii internaţionale, precum Microsoft, GE, NIKE, FedEx sau IBM şi a colaborat cu organizaţii ca NASA, IMD Business School sau Yale. Duminică seară, Robin Sharma le vorbeşte telespectatorilor TVR despre ce înseamnă să fii un bun lider, care sunt principalele calităţi pe care un lider ar trebui să le aibă şi cum ne putem atinge scopurile, în prima ediţie a noului sezon Garantat 100%.

Ediţia eveniment Garantat 100% ce-l aduce la masa discuţiilor pe Robin Sharma poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi TVR+, pe 18 octombrie, de la ora 22.30. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 16.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *