free download 78 travel guides written by experts

Robert Turcescu, director executiv la Realitatea FM

Cunoscutul jurnalist de radio şi televiziune Robert Turcescu este, începând de astăzi, directorul executiv al noului Realitatea FM, poziţie din care va coordona întreaga activitate a postului de radio. Principalul obiectiv editorial este ca Realitatea FM să devină, în următoarele luni, lider pe piaţa ştirilor radio din cele mai importante oraşe ale ţării. Robert Turcescu va aduce pe frecvenţele Realitatea FM şi emisiunea “România în direct”, cel mai de succes şi mai longeviv talk-show radio lansat în FM după 1989. “România în direct” a împlinit anul acesta opt ani de existenţă şi este un produs jurnalistic care a obţinut de-a lungul timpului numeroase premii din partea Clubului Român de Presă, a Consiliului Naţional al Audiovizualului, dar şi din partea mai multor organizaţii non-guvernamentale.

La Realitatea FM, Robert Turcescu va lucra alături de o valoroasă echipă de jurnalişti radio, cei mai mulţi dintre aceştia făcând parte în ultimii ani din redacţia BBC de la Bucureşti.

Relansat în data de 20 octombrie 2008 sub sloganul "Ştie ce spune", Realitatea FM este singurul post de News & Talk din România. Pe lângă programele de ştiri, analize şi comentarii, noul Realitatea FM acordă o atenţie specială opiniilor exprimate de ascultători, astfel încât se poate spune că este la ora actuală cel mai interactiv post de radio din FM-ul românesc.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *