free download 78 travel guides written by experts

Road Show MaxCAD in tara

MaxCAD, reseller autorizat Autodesk, a organizat Road Show-ul anual prin seria de seminarii tehnice de prezentare la Cluj-Napoca – 22 octombrie a.c., Timişoara – 23 octombrie şi Bucureşti în data de 28 octombrie.

Seminariile susţinute de experţii MaxCAD au debutat la Cluj-Napoca cu prezentarea de soluţii de proiectare în infrastructură şi soluţii de proiectare mecanică. La Timişoara, evenimentul a fost găzduit de Universitatea Politehnică şi a reunit peste 70 de participanţi în cadrul seminarului de prezentare a soluţiilor din portofoliul MaxCAD dedicate infrastructurii.

„Datorită interesului sporit al participanţilor, seminariile tehnice de infrastructură au în vedere prezentarea celor mai noi facilităţi oferite de ultima versiune a aplicaţiilor: AutoCAD Civil 3D 2009, Advanced Road Design (ARD) şi Urbano (Hydra şi Canalis). Noile versiuni ale aplicaţiilor specializate răspund cerinţelor utilizatorilor actuali, programatorii acestora acţionând cu promptitudine la cerinţelr proiectanţilor.”, susţine expertul MaxCAD în proiectare pentru infrastructură, ing. Nicoleta Scarlat.

În Timişoara, seminarul MaxCAD de prezentare a soluţiilor de proiectare mecanică a fost găzduit de Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii Politehnice în data de 23 octombrie.

Marţi, 28 octombrie a.c. soluţiile de proiectare mecanică au fost prezentate în Bucureşti de către expertul MaxCAD, ing. Răzvan Stancu, pentru un public de 40 de persoane. Seminarul a fost găzduit de Catedra Organe de Maşini a Facultăţii de Mecanică din Universitatea Politehnica Bucureşti.

„Prototipul digital (Digital Prototype) devine din ce în ce mai complet, pe măsura integrării tuturor datelor de proiectare asociate: conceptuale, mecanice şi electrice. Un interes sporit au reprezentat în cadrul seminarului MaxCAD focalizarea pe proiectarea funcţională, pe baza creării automate a geometriei 3D inteligente cu încorporarea informaţiile existente în format DWG, precum şi simularea funcţionării în condiţiile de lucru şi generarea automată a documentaţiei de proiectare si fabricaţie direct din modelul 3D Digital Prototype.”, a precizat ing. Răzvan Stancu, expert MaxCAD în proiectare mecanică.

Road Show-ul va continua în Bucureşti cu un seminar de infrastructură care va avea loc la  Facultatea de Construcţii. Seminariile au reunit ingineri proiectanţi şi directori tehnici din industriile specifice, experţii MaxCAD evidenţiind utilitatea aplicaţiilor specializate în proiectarea asistată pe calculator.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *