free download 78 travel guides written by experts

„Ritualul” – primul volum din seria „Cercul secret” de L.J. Smith la CORINTeens

CORINTeens, imprint al editurii CORINT JUNIOR, publica prima sa serie fantasy – CERCUL SECRET. Seria este scrisa de L.J. Smith, autoarea seriei bestseller national si international Jurnalele Vampirilor, serie aparuta la editura LEDA. Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith a fost adaptata pentru televiziune, serialul avand premiera in toamna lui 2009.

Din aceasta toamna, Cercul secret va deveni si serial, bucurandu-se de contributia aceluiasi scenarist care lucreaza si la serialul Jurnalelor Vampirilor. 

RITUALUL
CARTEA INTAI DIN SERIA
CERCUL SECRET
de L.J. Smith

„O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor.” – L.J. SMITH

Traducere din limba engleza de ADRIAN DELIU
ISBN: 978-973-128-355-5
Format: 13×20 cm, Numar pagini: 288
Colectia: Fantasy, Coperta cartonata

Pret: 39,90 lei

PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASA…

Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta. Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!

Recomandat de: BRAVO, BRAVO GIRL!

Editura LEDA a publicat incepand din martie 2010 seria
JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith

LISA JANE SMITH este o scriitoare americana care traieste intr-un orasel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douazeci si cinci de carti, printre care trei trilogii (The Secret Circle – Cercul secret, The Forbidden Game, Dark Visions), trei serii (The Vampire Diaries – Jurnalele Vampirilor, NightWorld si The Night of the Solstice) si numeroase povestiri. Romanele ei combina mai multe genuri – horror, science-fiction, fantasy si romance – si sunt populate de personaje de o frumusete neobisnuita – fie ca sunt oameni sau fiinte supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere). Conflictul este de obicei intre bine si rau, intre lumina si intuneric, gravitand in jurul unui personaj central ambiguu, care, incercand sa seduca eroina principala pentru a o atrage in lumea lui intunecata, sfarseste prin a renaste el insusi in lumina.

Bucuresti, 07.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *