Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ritmuri banatene, la Exclusiv in Romania

Festivalul de Jazz de la Gărâna şi Stadionul Parohial sunt două dintre locurile vizitate de echipa lui Cristi Tabără în ediţia din 31 octombrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

După ce toată vara a cutreierat ţara în lung şi în lat, în căutare de zone turistice de excepţie, echipa Exclusiv în România le împărtăşeşte acum şi prietenilor emisiunii experienţele trăite în locuri de poveste, aflate la un pas de noi. Cristi Tabără şi colegii săi ne dau întâlnire sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Revenim, aşadar, alături de echipa Exclusiv în România, în zona Caraşului, pentru a descoperi frumuseţea locurilor de aici şi vara. Turistul în misiune este Lorelei Mihală, care a călătorit în căutare de zone turistice unice. Lorelei a ascultat muzică la Festivalul de Jazz de la Gărâna, eveniment ce împlineşte anul acesta 19 ani. În apropiere se află o zona superbă, un lac înconjurat de munţi, la Văliug, o zonă perfectă pentru relaxare.

Şi tot în ediţia din 31 octombrie, o vom vedea pe jurnalista TVR păşind pe traseul deschis doar turiştilor experimentaţi, din Peştera Comarnic, dar şi pe un stadion de fotbal – nu unul oarecare, ci Stadionul Parohial, unde evoluează Croaţia Clocotici, echipa de fotbal al cărei sponsor este… preotul catolic din comună.

Locuri frumoase, locuri unice – toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta ediţiei Exclusiv în România din ultima zi de octombrie. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *